Нове

Чорні штани – тренд 2020. 8 стильних образів

В цьому році будуть популярні чорні штани. Чорний колір на нижній частині тіла здатний витягнути ноги, зробити їх довшими і стрункішими. Чорний колір біля обличчя йде не всім, а ось носити його на ногах може кожна. Сьогодні я покажу Вам стильні образи з чорними штанами.

З топом в білизняному стилі

Даний образ стильний, але потребує доопрацювання. Білизняний стиль ще в моді, але тепер в ньому не вітається мереживо. Якби топ був без нього, то образ був би дуже стильний. В образі чорні штани-кюлоти доповнюють човниками, незвичайною сумкою і стильними аксесуарами. Вийшов жіночний образ.

З кардиганом

Якщо широкі штани не для Вас, то придивіться до даного образу. У ньому штани-скінні доповнюють майкою з квадратним вирізом і кардиганом. Зауважте, кардиган подовжений. Адже якщо він не об’ємний, то повинен бути довгим. Колір кардигана підтримує взуття. Вийшов гармонійний стильний образ.

З сорочкою

Цей образ також підійде любителям одягу по фігурі. У ньому схожі штани-скінні доповнюють акцентною сорочкою в смужку. На ногах човники, які в поєднанні з чорними штанами подовжують ноги. В руках можна помітити тренч, який теж відмінно впишеться в подібний образ.

З водолазкою

З чорними штанами можна скласти монохромний образ. Наприклад, взяти чорну водолазку, взуття та сумку. В образі використані штани-кльош від стегна з високою посадкою, які відмінно подовжують ноги. Дуже правильне рішення поєднувати об’ємні штани з облягаючим верхом. Даний образ буде витягати і робити фігуру стрункішою.

Шкіряні штани

Ще один монохромний образ, родзинкою якого стали чорні шкіряні штани. Шкіряний одяг дуже популярний в цьому році, тому образ виглядає ще більш стильно. Щоб додати інтересу образу, в нього внесли ремінь з акцентною бляшкою, а у светра заправили передній край.

З жакетом

Штани – це частина ділового стилю, який дуже актуальний в 2020 році. Тому його сміливо можна доповнювати іншими речами з ділового стилю. Наприклад, жакетом, блузою і взуттям в чоловічому стилі. А щоб образ виглядав не так строго, можна взяти жакет і блузу в світлих і м’яких відтінках. Як на фото.

З кюлотами

Штани-кюлоти – це дуже популярні штани минулого року, які симпатизують жінкам і по сей день. З ними також можна скласти стильний монохромний образ. На фото водолазку поєднують з такими штанами, сонячними окулярами і сумкою. А от родзинкою стало взуття. Балетки в тон шкіри з чорним мисом подовжили ноги.

З білою блузою

Таке поєднання можна носити і по сей день. Воно виглядає строго і дорого. Але я не зовсім його люблю, так як воно досить нудне. Я вважаю за краще його розбавляти іншими відтінками. На фото його розбавили коричневою сумкою.

Як бачите, з штанами чорного кольору можна скласти багато стильних і модних образів. Надихайтеся ними і створюйте свої.

Також читайте: МОДНІ ТРЕНДИ ЛІТА 2020: ЕКЗОТИКА І ПРОВОКАЦІЯ

Нове

Популярне