Нове

Модні тренди літа 2020: екзотика і провокація

Які тренди літа можна назвати найбільш вдалими і “носибельними”? Розбираємо актуальні деталі, кольори і крій виробів, які будуть користуватися максимальною популярністю в жаркий сезон. Якісь тренди з нами вже не перший рік і все ще залишаються на піку, якісь – нові, але дуже цікаві, їх відразу ж хочеться випробувати на собі.

Бузковий і лавандовий колір

В цілому, у нас завжди актуальна вся колірна палітра – не можна назвати якийсь конкретний колір не модним. Але бувають окремі тренди на конкретні відтінки, і цього літа шалено популярним стали бузковий і лавандовий колір. Образи на їх основі виглядають дуже ніжно і красиво. Бузковий і лавандовий відмінно поєднуються з усіма пастельними відтінками, які також актуальні цього літа.

Багатоярусні прикраси

Багатоярусні прикраси на шию, барокові перли, прикраси-трансформери – все це знову можна назвати найголовнішими прикрасами літа. Знову – тому що вони з нами не перший сезон, але все ще не втрачають актуальності. Це дуже стильний і зручний тренд, який легко адаптувати під будь-який стиль і гардероб, та й вкладень він вимагає мінімальних.

Мюлі

Декілька років назад Мюлі стали трендом і не здають своїх позицій до цього дня. Можливо, носити таке взуття не зовсім зручно: воно вимагає спокійної розміреної ходьби, варто лише трохи прискоритися, як Мюлі норовлять злетіти з ніг. Але погодьтеся, виглядають вони дуже жіночно, привертають увагу. Хороший варіант для покупки, якщо у вас є все потрібне базове взуття.

Асиметричний крій

Всіляка асиметрія в крої, вирізи-краплі, моделі топів і суконь на одне плече – безперечний тренд літа. Адже коли ще можна носити такі цікаві, складні речі і не ховати їх під верхнім одягом. Незвичайний крій завжди виглядає стильно і дорого. Для офісного гардероба навряд чи підійде, але для коктейльного і навіть повсякденного – цілком.

Багатоярусність

Новим трендом 2020 року можна однозначно назвати багатоярусні сукні, сюди ж можна віднести і об’ємні волани на блузках, сукнях або спідницях. Дуже жіночний тренд, який дозволяє грати з обсягами і коригувати силует. Розташовуйте об’ємний декор в тій частині тіла, яку хотілося б візуально збільшити, і навпаки.

Мінімалізм

Стиль мінімалізм актуальний не тільки влітку, його можна носити цілий рік, фактично мінімалізм – це ціла філософія життя, яка знаходить відображення в одязі і зовнішньому вигляді. Мінімалізм в літньому гардеробі – це актуальний крій, простий, але з родзинкою дизайн, спокійна колірна гамма і натуральні тканини – бавовна, льон, шовк.

Також читайте: МОДНІ ЖІНОЧІ АКСЕСУАРИ 2020-2021: ЧИМ ДОПОВНИТИ СВІЙ ОБРАЗ

Нове

Популярне