Нове

Дивовижний «голий» манікюр в стилі «negative space» 2020-2021: кращі ідеї, новинки, фото

Останнім часом все частіше в мережі миготять фото голлівудських зірок і членів королівських сімей, у яких просто акуратні нігті, вкриті лише безбарвним лаком або не покриті нічим. Така модна тенденція знайшла відразу ж як велику кількість прихильників, так і виявила не меншу кількість здивованих дівчат.

За кордоном давно прийнято робити не надто яскравий манікюр, не надто піклуватися про дизайн. Часто, взагалі, вдаються до європейського не обрізного манікюру, при якому кутикула залишається на місці.

Що пропонує «голий» манікюр модницям? Він володіє декількома незаперечними перевагами перед іншими дизайнами:

  • відмінно поєднується з будь-якою довжиною і формою нігтів;
  • якщо використовується якийсь дизайн (в мінімальній кількості), то він наноситься на край нігтя або його середину;
  • можна легко усунути естетичні дефекти;
  • прозора частина нігтя дає максимально висловитися додатковому дизайну.

«Голий» манікюр ще називають негативним. Нігті можуть бути повністю прозорими або з якимись елементами дизайну, які в поєднанні з негативною частиною нігтя грають особливими фарбами.

Найпоширеніші поєднання «голого» манікюру з елементами дизайну нігтів:

1. Акварельні малюнки на краю прозорого нігтя виглядають особливо легко і свіжо, як раз для літнього сезону. Зробити художні мазки світлими і ніжними або яскравими і соковитими – вибір за дівчатами.


2. Не менш ефектно виглядають на прозорому покритті геометричні фігури, лінії, абстрактні малюнки.

3. Блискітки і гліттер додадуть негативному манікюру космічний вид.

4. Прозорі нігті можуть бути модними матовими.


5. Не втрачають своєї актуальності і написи, як зроблені вручну, так і слайдери.

6. Тим, хто ще не наважується зробити «голими» всі нігті, можна спробувати зробити один такий ніготь. Дуже цікавим виглядає манікюр в яскравих і соковитих кольорах з одним ніжним і прозорим. Можна залишити його повністю «чистим», а можна додати блискучу смужку або пару страз.

Негативний манікюр поки ще виглядає досить незвично, але вже точно зрозуміло, що він надає рукам дуже доглянутий і «дорогий» вигляд.

Таке рішення в манікюрі припаде до смаку і модницям, і прихильникам традиційних дизайнів, адже воно може розбавити собою абсолютно будь-які дизайнерські вигадки майстра або клієнта.

Також читайте: НІЖНИЙ МАНІКЮР В СВІТЛИХ ТОНАХ. ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне