Нове

5 найбільш популярних кольорів цього літа для яскравих образів

Як додати літнім аутфітам яскравої і грайливої нотки. Нижче представлені найбільш трендові відтінки літнього сезону, які зможуть відмінно прикрасити й урізноманітнити базовий літній жіночий гардероб.

Всі відтінки рожевого

У новому сезоні одним з найактуальніших і стильних відтінків буде рожевий. Дами різного віку можуть сміливо купувати речі, взуття, а також аксесуари в рожевій палітрі. Всі відтінки шляхетного рожевого кольору надають жіночій зовнішності молодий і свіжий вигляд.

Пісочний

Базовий і універсальний пісочний колір займе провідні позиції в індустрії моди влітку 2020 року. Даний відтінок відмінно поєднується з багатьма базовими кольорами в одязі та аксесуарах.

Пастельно-блакитний

Комплементарний пастельно-блакитний колір – незаперечний тренд літнього сезону в 2020 році. Стильний, повітряний, жіночний і ніжний відтінок виграшною перетворить собою будь-який святковий, а також повсякденний літній look. Елегантний і чуттєвий блакитний відтінок буде актуальний не тільки в одязі, але також в манікюрі та аксесуарах.

Білий

Базовий і витончений білий колір – безпрограшний варіант, який вдало підійде, як юній модниці, так і зрілій дамі. Білі образи наповнені дорожнечею, витонченістю і жіночністю, це відмінний варіант для будь-якого святкового літнього заходу.

Лавандовий

Стильний і елегантний лавандовий колір вже давно знаходиться в топі найбільш актуальних відтінків, влітку він також продовжить радувати наш погляд. Стилісти рекомендують модницям всіх вікових діапазонів урізноманітнити свій базовий літній гардероб речами благородного і насиченого лавандового кольору. Даний відтінок легко поєднується, як з нейтральною пастельною гамою, так і неоновою актуальною палітрою.

Також читайте: РОМАНТИЧНИЙ ЛІТНІЙ СТИЛЬ 2020

Нове

Популярне