Нове

Модні тренди літо 2020

Літо-улюблена пора модниць. Нарешті настав сезон експериментів з образами. Настав час втілення яскравих і незвичайних фантазій. В тренді як міні, так і максі. Найрізноманітніші кольори і відтінки в актуальній палітрі сезону. Отже, на що ж варто звернути увагу?

Актуальні кольори

Кольори швидко змінюються кожен сезон, але з моди не виходять ніжні пастельні відтінки. Однак літо – пора насичених фарб і квітів. Актуальний синій колір, жовтий всіх відтінків, бірюзовий, оливковий.

Вони відмінно підійдуть дівчатам з будь-яким кольоротипом. Холодному кольоротипу варто придивитися до створення контрастних образів з модними кольорами, а теплому – яскравих образів. Кольори підійдуть як для розстановки акцентів (наприклад, ремінець, головний убір, взуття) так і для головних в образі.

Білий костюм

Білий костюм стане одним з найстильніших літніх образів. Він не тільки підкреслить вашу модну освіченість, а й дозволить виглядати дорожче і розкішніше.

Зверніть увагу на модель піджака і брюк. Головний фактор вибору – зручність і хороша посадка саме на вашій фігурі. Якщо ви не впевнені, що Вам підійдуть нестандартні моделі, то класичний варіант – прямі брюки з середньою посадкою відмінно сидять на всіх типах фігур.

Яскраві різнобарвні костюми виглядають не менш ефектно. Але білий костюм чудово підійде для літнього вечора або походу на зустріч. Білий костюм – помічник на будь-який випадок. Для створення ділового класичного образу доповніть його блузкою, туфлями і сумкою.

Для кежуал образу надіньте топ і кросівки. Такий образ точно відмінно впишеться для легкої прогулянки або походу в кіно.

Спідниця максі

Спідниці максі вже кілька сезонів займають провідну позицію в трендах. Влітку довгі спідниці виглядають особливо чудово.

Існує думка, що спідниці максі підійдуть виключно для морських прогулянок і відпустки, але це не так. У місті така довжина виглядає не менш вражаюче.

Спідниці максі можна поєднувати з блузами вільного крою. Включивши в образ піджак і ремінь, ми отримаємо діловий образ. А вибравши короткий верх, який додасть свободи і легкості, можна вирушати на прогулянку.

Рюші на сукнях і спідницях

У літніх образах завжди хочеться додати нотки веселощів і грайливості. Влітку 2020 знову присутній тренд на рюші і волани. Вони додадуть пустощі, кокетства, дитинства в образ.

Рюші можуть бути як об’ємними, так і невеликими. Великі додадуть симпатичності і легкості, а маленькі прекрасно впишуться в ділові образи.

Шорти

Новий літній сезон не можна уявити без шортів. Вони завжди були символами літа. Дизайнерське рішення 2020 року – укорочені моделі, які представлені облягаючими. Носити на кожен день буде дуже сміливим рішенням, а ось морський відпочинок без них не обійдеться!

Також читайте: ДОВГІ ПРОЗОРІ СПІДНИЦІ І ЧОТИРИ СПОСОБИ ЇХ НОСИТИ

Нове

Популярне