Нове

Стильні літні образи

Літо – це саме той час, коли пора експериментувати, додавати в свої образи яскраві фарби, щоб виглядати свіжо і сміливо. Досить екстравагантно і цікаво буде виглядати звичайний класичний наряд «білий верх, темний низ», якщо надіти поверх червоний жакет.

Він повинен бути єдиною помітною річчю, тому сумочку, туфлі і інші аксесуари варто підібрати в стриманих тонах.

А взагалі, на даний момент популярний стильовий прийом під назвою колор блокінг, тому можна сміливо змішувати різнокольорові і контрастні кольори і відтінки. Припустимо, зелена блуза, взуття в тон, цікаво виглядає разом з помаранчевими брюками.

Поєднання жовтого з білим

Жовтий саме той колір, який хочеться носити влітку, оскільки він є самим променистим в теплу пору. Він може поступатися лише тільки білому. Але що буде, якщо їх поєднувати разом? Вийде новий яскравий образ.

Біла сукня

Біла сукня уособлює ніжність, м’якість, крихкість. Одягати її можна куди завгодно. Якщо сукня вільна і легка, то до неї можна підібрати чорні «чоловічі» сандалі і немасивну сумку.

Вишукано і дорого буде виглядати біла сукня, що облягає в поєднанні з босоніжками світлих відтінків. Образ можна доповнити золотистими прикрасами, чорним клатчем і модними окулярами.

Довга спідниця

У теплу погоду без довгої повітряної спідниці не обійтися. Її варто носити з укороченим топом або ж відкритою блузою. На додаток можна взяти яскраві аксесуари (сумку, яка підходить за кольором, окуляри білого, чорного кольорів), а також нехитрі прикраси.


Також можна скласти і другий, більш строгий, але не менш привабливий образ. Для цього знадобиться світла спідниця А-силуету з ґудзиками і стильним широким поясом. Наверх варто надіти білу сорочку, на ноги взути туфлі на шпильці, голову покрити капелюшком.

Доповнити все це слід плетеною сумочкою і чорними великими окулярами. Хоч і здається, що речей занадто багато, але в реальності образ буде виглядати дуже жіночним і класичним.

Шорти і майка

Вільні шорти і боді в тон – найпопулярніший літній наряд, який актуальний і до цього дня. Його можна доповнити простими зручними сандалями і різними прикрасами.


Блакитні джинси

Ось нарешті-таки прийшов час джинсів. Вони є незамінною річчю, як і в інші пори року, так і влітку. Світлі джинси – основа багатьох літніх образів. Якщо любите стиль кежуал, то надягайте звичайну білу футболку.

Якщо ж ви є романтичною персоною, то сміливо носіть джинси разом з топом на широких бретельках з квадратним вирізом, який є модною тенденцією цього року.

Також читайте: АНТИТРЕНД 2020 РОКУ – ЩО НЕ ТРЕБА НОСИТИ У 2020 РОЦІ

Нове

Популярне