Нове

Що таке базовий гардероб і з чого він складається

Постійно мінливі колекції, завжди нові тренди, швидка мода за невеликі гроші: індустрія спокушає купувати новий одяг без перерви – навіть якщо він не потрібний. В результаті виходить шафа, повна одягу, з якого нічого вибрати.

У добре укомплектованого базового гардероба є кілька переваг: якщо у дівчини є кілька предметів одягу, які можна добре поєднувати, то навряд чи їй доведеться турбуватися про своє вбрання, економлячи час при виборі одягу, а також гроші на покупки і ресурси для виробництва. Однак залишається одна проблема: що входить в базовий гардероб.

Швидше за все, у кожної дівчини є частина одягу для базового гардероба: базовий набір універсальних основ, в яких ви відчуваєте себе комфортно. Індивідуальний гардероб може бути доповнений індивідуальними, незвичайними вінтажними деталями або модними знахідками.

Чорний, білий, сірий. Такі основи легше комбінувати – і тому вони підходять для повсякденного використання. Базовий гардероб повинен складатися з:

Светри, кардигани, сорочки з короткими рукавами: Можна носити їх поверх блуз і сорочок, футболок, топів і довгих рукавів, з джинсами, брюками або спідницями.

Сорочка і блузка: можуть виглядати шикарно і формально. Наприклад, з засуканими рукавами, з джинсами, під сорочку з короткими рукавами або кардиганом. Варто звернути увагу на приємні матеріали, такі як бавовна і уникати поліестеру.

Топи і майки: можна носити цілий рік і практично з будь-якого приводу. Під сорочку, кардиган або просто з брюками або спідницею.

Джинси: одна пара в темному кольорі, інша в світлому.


Тканинні штани: Насправді це справжній мастхев, святкові або повсякденні.

Спідниця і сукня: Сукня – це практична складова базового гардероба. Простий крій, такі як сукня-футболка, влітку йдуть з кросівками, сандалями, а також з колготками, легінсами, кардиганами або пуловерами і черевиками взимку. Можна варіювати сукні прямого крою з поясом і без нього або навіть носити їх поверх джинсів.

Взуття: в залежності від того, для чого потрібне взуття, асортимент природно варіюється. Взуття для зими повинне бути теплим, мати належний профіль і проходити через щиколотку, щоб носити його можна було навіть в сніг, дощ і бруд. Кросівки можна носити практично цілий рік, а влітку сандалі або балетки.


Але це не означає, що базовий гардероб складається тільки з таких частин. Кожен підбирає речі керуючись своїм смаком. Базовий гардероб дозволяє заощадити час і гроші, завжди виглядати доглянутою і стильною.

Також читайте: ТОП-5 ФУТБОЛОК НА ЛІТО ДЛЯ СТИЛЬНИХ І ГАРМОНІЙНИХ ОБРАЗІВ

Нове

Популярне