Нове

Модні тенденції літа 2020

Літо – це найкраща пора для красивих нарядів і модних експериментів. Але для того щоб виглядати стильно, потрібно знати про нові тренди моди. Неможливо залишитися непоміченою, якщо взяти ці нові віяння моди на озброєння.

Колір літа 2020

Щоб бути стильною, не обов’язково купувати нові речі. Можна подивитися, чи є в гардеробі речі трендових кольорів.

Наймодніший в цьому сезоні яскравий синій колір. Друге місце займає палітра жовтих відтінків, третє – незмінні пастельні відтінки всіх кольорів.

Трендові кольори можна поєднувати, або використовувати тільки деталі. Наприклад, синя сумочка з круглою ручкою від Giorgio Armani стане перлиною вашого гардеробу, а золоті човники від JW Anderson будуть альтернативою білим кросівок.

Теніски повертаються

Сорочки поло були популярні деякий час назад. Але мода циклічна. На модних показах знову з’явилися теніски. Тепер з ними доречно експериментувати. Велику сорочку поло можна надіти під костюм, носити як звичайне плаття або надягати під прозору тканину.

Костюми не здають позицій

Влітку 2020 будуть актуальні брючні костюми в білому і синьому кольорі. Все так же на висоті костюми, стилізовані під чоловічі та костюми на кілька розмірів більше.


Але можна вибрати костюм по фігурі в стилі мінімалізм. Існує тренд заміни кольорів в костюмі. Наприклад, до бежевих штанів можна надіти малиновий жакет. Набирають популярність костюми не тільки з жакетами, а й з жилетом.

Новинка сезону – довгі спідниці з деніму

Спідниці з деніму, довжиною трохи нижче колін прийшли на заміну звичайним коротким спідницям і шортам. Такі спідниці поєднуються і з базовою футболкою, з блузкою або сорочкою на випуск.

Спідниці з запахом

Не тільки спідниці з деніму стали трендом літа 2020 року, але і спідниці з запахом. Такі спідниці нагадують низ актуального навесні плаща. Водночас такі спідниці додадуть вашому образу сексуальності і жіночності. Ультрамодним стане спідниця міді з запахом з деніму.


Тренд на принт

Анімалістичний принт стане трендом літнього сезону. Особливо популярною стане зебра. Принт може бути не тільки на платтях, але і на аксесуарах. Взуття, сумки і ремені – в справу піде все.

Тренди, які не здають своїх позицій

Плаття з квітковим принтом стають трендом з року в рік. З важким взуттям, білими кросівками, шкіряною курткою або жакетом. Здається, квіти ніколи не перестануть бути актуальними.

Не здає своїх позицій і денім. Тотал-луки, джинсові куртки або поєднання різних кольорів деніму як і раніше будуть модними.

Яскраві, червоні сукні були трендом минулого року, а тепер і цього літа. Всі найсоковитіші, червоні кольори і колір фуксія будуть доречні навіть на діловій зустрічі.

Також читайте: МОДНІ ДЖИНСИ МОМ І СЛОУЧІ – ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне