Нове

Просто і зі смаком: гарні тренди взуття та аксесуарів на літо 2020

Аксесуари, модне взуття і маленькі стильні деталі – обов’язковий елемент образу будь-якої жінки.

Точно летять повз намиста з черепашок, сережки-фрукти з бісеру, приклеєні до волосся перли, прозорі сумки і потворні босоніжки …

Залишилося не так вже й багато адекватних літніх трендів для нас, звичайних дівчат.

Тонкі кільця

Тренд зберігся ще з минулих сезонів, коли в моді були різноманітні кільця незвичайних форм або дуже багато кілець відразу на всіх пальцях.

Цього літа можна не морочитися з дизайном і просто надягати кілька тонких круглих кілець.

Особливо витончено виглядають тонкі кільця на фалангах, вони візуально подовжують пальці і роблять руки неймовірно красивими і жіночними.

У 2020 році можна носити відразу два кольори метала, поєднувати сріблястий і золотистий кольори, але пам’ятайте, що один з відтінків повинен бути переважаючим, а другий лише доповнювати загальний стиль прикрас.

Сумки з натуральних матеріалів, сумки через плече, сумки на ланцюжку

Модна альтернатива – сумки з натуральних матеріалів з елементами плетіння. Ідеально підходять під літні сукні, шорти і повітряні спідниці. Якісна і акуратна плетена сумка буде виглядати дорого і доречно не тільки на відпочинку, але і круто впишеться в базовий повсякденний гардероб.

Невеликі квадратні сумки на ланцюжку, а також сумки через плече на тонких ремінцях знову стають популярними. Актуальна обробка шкіри додасть сумці оригінальності в будь-якому відтінку, але виграшніше всього виглядають, звичайно ж, базові забарвлення: беж, білий, теракотовий, коричневий, чорний.

Важливий нюанс: сумка повинна тримати форму.


Круглі сережки

Класика і модний аксесуар ще на 10 років вперед. Сережки можуть бути золотими, срібними або якісною біжутерією, головне в кільцях – вони повинні прикрашати свою господиню.

Тонкі, масивні, з елементами геометрії, маленькі витончені, що складаються з декількох кілець, прикрашені камінням – будь-який з цих варіантів в тренді.


Босоніжки з тонкими ремінцями, з квадратним носом, босоніжки на високій плетеній підошві

Квадратний ніс все більше набирає популярність, а з ним і інші цікаві тренди, наприклад, босоніжки з витонченими тонкими ремінцями.

Подібні моделі взуття подобаються дуже багатьом, адже босоніжки з тонкими ременями виглядають на ногах акуратно і не збільшують розмір. Зав’язані в кілька оборотів ремінці ніби створені для модних суконь довжини міді і відмінно поєднуються з широкими джинсами.

Висока підошва стала маст-хевом літнього взуття і злегка змінилася, тепер трендові плетені елементи добралися і до босоніжок.

Вибирайте босоніжки на злегка завищеній плетеній підошві і сміливо поєднуйте з солом’яними сумками і модними капелюхами приблизно одного відтінку.


Ланцюги оверсайз

Таке відчуття, що з кожним роком ланцюги стають все більше, цього літа на піку моди масивні намиста з великими ланками. Незважаючи на габарити, великі ланцюги добре виглядають на тонкій шиї і приковують до себе погляди.

Ланцюг може бути єдиним аксесуаром або великим акцентом в поєднанні з витонченими нитками в стилі мінімалізму.

Сам по собі ланцюг оверсайз – це досить важка в плані деталей прикраса, тому актуальна довжина по рівень ключиць.

Нове

Популярне