Нове

Модні джинси мом – гарячий тренд літа 2020

Напевно всі пам’ятають цей тренд з дитинства. Тому що навіть якщо ви самі їх не носили, то кожен бачив їх на модницях! Це модний культ 90-х років. І тепер вони повертаються!

90-ті роки. Часи, коли з інтересом ми чекали ще один епізод “Беверлі-Хіллз”, щоб рівнятися на героїв, намагаючись створювати схожі образи героїнь з серіалу.

Ось хто створював тренди. Пам’ятайте, їх наряди? Напевно, не було епізоду, в якому Бренда, Келлі або Донна не носили “МОМ” джинси. І знову вони стають одним з головних хітів сезону! Тільки подивіться, як чудово вони виглядають.

Джинси МОМ – джинси з високою талією

Найхарактерніший елемент цієї моделі джинсів – висока талія. Дуже висока. Застібка штанів, як правило, доходить до рівня пупка. А найголовніша їх риса – вони не обтягують і завдяки цьому дуже зручні.

Найголовніше пам’ятати, що вони добре тягнуть живіт, але з іншого боку, такі джинси збільшують стегна і носити їх потрібно з обережністю.

Мода 90-х повертається!

Я дуже рада, що мода на такі прекрасні джинси повернулася, адже я дуже люблю, коли джинси вільні, а не стягують тебе і ти ледь-ледь рухаєшся.

Як на мене, вони повинні були повернутися набагато раніше, а краще навіть не пропадати з модних горизонтів.

На вулицях я бачу величезну кількість жінок, які вибрали цю модель і не пошкодували, тому з упевненістю можна сказати, що МОМ це найбільш популярна на сьогодні модель серед більшості жінок.

З чим же носити такі джинси?

Джинси з високою талією шалено красиво виглядають з короткими топами. Звичайно вони підійдуть не для всіх! Але підліткам пощастило, для них, це час виглядати модно і стильно.

Якщо говорити про більш дорослих дам, то джинси можна носити абсолютно з чим завгодно.

“Джинси МОМ” не потребують професійного підбору одягу. Іноді простота найкраще рішення. Можна просто надіти футболку і ти вже виглядаєш бомбезно!

Які туфлі поєднувати з джинсами?

МОМ джинси самі по собі є кежуал стилем. Вони мають досить вільний фасон. Але надягаючи туфлі, їх образ змінюється повністю.

Шпильки відмінно додадуть елегантності і пару сантиметрів у зрості, завдяки чому ніжки будуть виглядати стрункими і довгими.

Джинси МОМ – це ідеальний приклад того, що ще кілька років тому вважалося, що вони провал моди 90-х років, а сьогодні така модель може претендувати на звання самого головного тренда.

Якщо у вас вже є МОМ, то просто супер, а якщо немає, то обов’язково варто придивитися до цієї моделі, хоча б поміряти її в магазині, якщо сумніваєтеся, впевнена, що після примірки всі сумніви зникнуть.

Нове

Популярне