Нове

Асиметрична стрижка: 8 прикладів, які прикрасять ваш образ

Індивідуальні, стильні і сучасні асиметричні стрижки набирають все більшої популярності в 2020 році серед модниць різного віку. Підкреслити особливості вашої зовнішності, зробити її більш виразною і сучасною допоможуть асиметричні моделі сучасних стрижок.


Довге асиметричне каре в тандемі з однією з трендових технік фарбування волосся допоможуть створити стильний і неповторний образ. Яскраво виражена асиметрія додає колориту та індивідуальності. Волосся позбавлене прикореневого об’єму, тьмяне і тонке від природи, перетвориться і буде виглядати візуально більш доглянутим за допомогою асиметричного каре.


Стрижка боб в новому сезоні також буде актуальна в асиметричному виконанні. Дана модель сучасної стрижки ідеально підійде дамам із зайвою вагою, які прагнуть візуально перетворити свою зовнішність. Короткі пасма на потилиці допомагають домогтися ідеального прикореневого об’єму, а подовжені пасма біля обличчя згладжують грубі риси, роблять його більш струнким і жіночним.


Трендова в 2020 році ультракоротка стрижка Пікс з довгим асиметричним чубчиком – ідеальний варіант для модниць, які люблять перетворювати свою зовнішність і додавати їй сучасних ноток. Яскраво виражений лоб, а також інші грубі риси обличчя візуально стануть менш помітними завдяки стильній асиметричній стрижці Пікс.


Асиметрична Пікс з вистриженими скронями і яскравим фарбуванням підійде сміливим і епатажним особистостям, які прагнуть завжди бути в центрі уваги. Абсолютно будь-яку трендову стрижку, як з коротким, так і довгим волоссям можна перетворити і доповнити нетривіальною асиметрією.


Головним критерієм, який допомагає досягти ідеальної асиметричної стрижки, є багатошаровість, завдяки їй з’являється плавний перехід від довгих пасм волосся до більш коротких. Різкі перепади різної довжини волосся також дозволені в асиметричних стрижках, особливо якщо ви хочете домогтися зухвалого і нетривіального ефекту на своєму волоссі.

Також читайте: СТРИЖКА БАГАТОШАРОВИЙ КАСКАД. ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне