Нове

Як носити футболку влітку, щоб виглядати стильно. 5 цікавих образів

Часто кажуть, що з футболкою виходять нудні образи, але це далеко не так. З футболками можна створити дуже цікаві стильні образи. Грайливі і спортивні, жіночні і елегантні, будь-які інші образи прекрасно робляться на основі футболки. Сьогодні я покажу Вам 5 цікавих образів з футболкою!

1. Жіночний образ із спідницею

Перший образ дуже жіночний і елегантний. Хоча створюється він дуже легко, стилю і жіночності образу надають деталі. На дівчині футболка вільного крою, майже oversize, яка поєднується з спідницею. Гра обсягів надає жіночності дівчині і образу.

Також жіночності надає зачіска. М’які локони дуже добре підходять до образу. А стильні прикраси завершують образ.


2. З сукнею-комбінацією

Також футболку можна надягати під сукню-комбінацію. У цьому образі чорна футболка поєднується з яскравою акцентною сукнею. У цьому образі упор йде на гру контрастів, а не обсягів, як в минулому образі. Кольори контрастують один з одним, за рахунок чого образ стає стильним.

На ноги дівчина взула кеди, які за кольором і стилю поєднуються з футболкою. Але якщо поєднання спортивним взуттям та одягом не для Вас, то просто взуйте підбори або інше жіночне взуття.


3. З штанами

Так, футболку можна носити з брюками різних фасонів. Її навіть можна вписати в діловий стиль. Але ділового стилю занадто багато, тому сьогодні я вибрала образ з брюками повсякденного носіння. Білі-кльош поєднують з футболкою, зав’язаною на вузол.

Влітку такий стиль буде виглядати дуже красиво. Футболку можна і не зав’язувати. Також в образі красиво підібрані відтінки. Всі вони світлі і прекрасно поєднуються між собою.


4. З джинсами

Природно футболку можна носити з джинсами, це найчастіше поєднання. Але, як правило, воно дуже нудне. Його можна зробити цікавіше за допомогою деталей. По-перше, можна використовувати гру обсягів. Наприклад, взяти вільну футболку і прямі джинси.

По-друге, можна використовувати стильні аксесуари, які внесуть інтересу образу. По-третє, можна використовувати гру контрастів. Візьміть світлу або яскраву футболку і з’єднайте з темними джинсами (або навпаки).

5. З шортами

Влітку багато хто носить футболку з шортами, це теж стильно, але, як і з джинсами, нудно. Тут така ж схема, як і з джинсами. Але можна зробити ще цікавіше. Наприклад, як на фото. Взяти поєднання шортів з футболкою і додати подовжену накидку або кардиган.

Вийде дуже стильний образ з елементами багатошаровості. А стильні аксесуари внесуть інтерес образу!


Як бачите, футболку можна поєднувати по-різному. Образи з нею виглядають досить цікаво і дуже стильно.

Також читайте: СТИЛЬНІ ОБРАЗИ З ШОРТАМИ ДЛЯ ЖІНОК 35+

Нове

Популярне