Нове

Наймодніші стрижки для темного волосся середньої довжини

Сьогодні я розповім вам про найкращі стрижки для брюнеток різного віку.

Густіші і міцні пасма дісталися брюнеткам від природи і це великий плюс в підборі будь-якої стрижки. Дамам з таким волоссям не сильно шкодить фарбування в темний колір. Волосся виглядає здоровим і красивим, блиск залишається навіть після фарбування.

Варіанти стрижок, які дуже підійдуть жінкам з темним волоссям і зроблять образ дуже ефектним і прекрасним.

Подовжений боб

Якщо хочете, щоб ваша стрижка була завжди в моді, тоді вибирайте подовжений боб, який завжди в тренді, підходить для будь-якого образу і віку. Недбале укладання додасть більше ефектності і індивідуальності вашої зачісці. Приголомшливо і неймовірно шикарно виглядає на темних локонах.

Каре

На темних пасмах більш ефектно виглядає прямий зріз, також можна вибрати як градуювання, так і добре виглядає варіант подовженого каре.

Пасма добре підкреслюють риси обличчя, тому легко можна приховати недоліки, якщо вони присутні. Можна вибрати будь-яку варіацію чубчика, але набагато краще і цікавіше виглядає діагональний варіант.

Каскад

Найкращим варіантом створити обсяг буде багатошарова стрижка. З такою зачіскою Ви будете виглядати шикарно, стильно і більш жіночно. За допомогою різних варіантів укладання можливо набагато частіше міняти свій імідж. Можна випрямити або накрутити, зібрати або розпустити, в будь-якому випадку буде виглядати дуже красиво.

Боб-каре

Пасма біля обличчя набагато довше, а ззаду більш вкорочені, тому така стрижка відмінно приховує широкі вилиці і повноту обличчя. Таке каре краще і цікавіше виглядає з чубчиком, а темні пасма неймовірно прикрасять ваш образ.

Якщо ви хочете змінити свій імідж і образ, тоді сміливо вибирайте ці варіанти стрижок для темного волосся середньої довжини. У Вас буде сама трендова і модна зачіска.

Також читайте: 6 “ОМОЛОДЖУЮЧИХ” ВІДТІНКІВ ДЛЯ ФАРБУВАННЯ ВОЛОССЯ

Нове

Популярне