Нове

Турецький актор Озджан Деніз

Озджан Деніз (Özcan Deniz) є яскравим прикладом того, що віра в себе і наполегливість здатні на багато що. Актор, курд за національністю, народився 19 травня 1972 року в місті Анкара. Виходець з бідної сім’ї, практично без жодної освіти, зумів підкорити практично весь світ. Європа і Туреччина по-справжньому полюбила героя безлічі любовних серіалів.

Веселий, всебічно обдарований, хлопець провів своє дитинство і юність в столиці. Ще в дитинстві хлопець почав співати, так як мав не аби який голос. Згодом це хобі повністю захопить молодого, тоді ще нікому невідомого, актора. Незважаючи на те що рідні були не згодні з хлопцем, він приймає важливе рішення, яке стало для нього переломним моментом в житті. Він кидає середній клас школи, для того що б повністю присвятити себе творчості.

Озджан Деніз біографія

Серйозну творчу діяльність Озджан Деніз почав ще в 13 років. А вже в 16 він гастролював по Анталії, при цьому непогано заробляючи. Фінансово забезпечуючи себе і допомагаючи родичам. У 17 років Озджан залишає Туреччину і їде в Німеччину. Працюючи над своїми вокальними даними, покращуючи манеру виконання, і працюючи над своїм іміджем, юнак проживає в Мюнхені довгих три роки. Повернувшись на батьківщину Озджан Деніз відразу вирушає в армію на три роки. Повернувшись додому він продовжує свій творчий шлях, але вже не тільки як популярний співак, а й як актор.

Особисте життя Озджана Деніза

Ефектний чоловік з талантом співака і актора став мрією для багатьох жінок, і не тільки в Туреччині. Але журналістам відомо мало достовірної інформації про його особисте життя. Озджан Деніз ретельно охороняє свої найпотаємніші секрети, вважає за краще не виставляти любовні романи на загальний огляд.

Озджан Деніз і Фахріє Евджен

Глядачам через публікації в ЗМІ стало відомо про його роман з чарівною Фахріє Евджен, виконавицею головної ролі в серіалі “Корольок – пташка співоча”. Але в 2013 році роман завершився, за чутками через зраду актора. Таким станом справ незадоволена мати актора – Кадрійе. Жінка поставила ультиматум синові одружуватися негайно і народити онуків, тому що у неї більше немає сил і терпіння дивитися, як проходять кращі роки Озджана, а в будинку сина єдиною живою істотою залишається кішка. Подейкують, що причиною ультиматуму матері послужив розрив з черговою пасією – Айча Айшин Туран, яка сподобалася матері популярного актора.

Озджан Деніз особисте життя

Напевно, красень Озджан Деніз не залишалася весь цей час в повній самоті, але про його нові романтичні стосунки журналістам нічого не відомо.

Озджан Деніз всі серіали

Фільмографія Озджана Деніза

Наречена зі Стамбула / Стамбульська наречена (серіал, 2017)

Інша сторона (фільм, 2017)

Другий шанс (фільм, 2016)

Кохання проти долі / Kaderimin Yazildigi Gun (серіал, 2014)

Чорна троянда / Karagül (серіал, 2013)

Вода і вогонь / Su ve Ates (фільм, 2013)

Ти, мій будинок / Evim Sensin (фільм, 2012)

Арафія / Araf (фільм, 2012)

Одного разу в Османській імперії / Bir Zamanlar Osmanli (серіал, 2012)

А що ж після? / Ya sonra (фільм, 2011)

Небезпечна любов / Samanyolu (серіал, 2009)

Любов спалює / Ask Yakar (серіал, 2008 – 2009)

Мавлана Джалал-я Румі: Танець любові (фільм, 2008)

Доля / Kader (серіал, 2007)

Келоглан проти Карапренса / Keloglan kara prens’e karsi (фільм, 2006)

Червнева ніч / Haziran gecesi (серіал, 2004)

Де ти, Фіруза? / Neredesin Firuze (фільм, 2004)

Особняк з виноградними лозами: Життя / Asmali konak: Hayat (2003)

Тепер він солдат / O simdi asker (фільм, 2003)

Особняк з виноградними лозами / Asmali konak (серіал, 2002)

Шалені гроші / Kolay para (фільм, 2002)

Yalan (ТВ, 1997)

Yer çekimli asklar (фільм, 1996)

Нове

Популярне