Нове

Модні образи з піджаком 2020

У гардеробі далеко не кожної модниці присутній піджак, що даремно. Він є цілком універсальним і дозволяє створити масу оригінальних образів. У цій статті привожу кілька ідей, як можна обіграти піджак в повсякденному житті. Беріть на озброєння!

З футболкою

Подібним тандемом зараз навряд чи кого-небудь здивуєш. Поєднання піджака з футболкою стає частим вибором тих дівчат, які не готові відмовлятися від вишуканості в повсякденному житті. Як низ тут відмінно підійдуть будь-які джинси, а також штани прямого або розкльошеного фасону.

З топом

Ще один простий варіант стильно носити піджак – з топом з шовку або трикотажу. Низ в такому випадку особливої ​​ролі не грає – він може бути представлений як джинсами, так і спідницями різної довжини.

З сорочкою

Комбінація чорного піджака і білої сорочки вже давно набридла. У цьому сезоні пропонується замінити сорочку кольором нетривіального забарвлення.

З речами-міні

Вибирайте подовжений піджак і компонуйте його з сукнею або спідницею міні. Нехай він буде трохи коротше або трохи довше базового шару. У будь-якому випадку ви не тільки виступите в якості знавця моди, але і зможете візуально зробити ноги довшими.

Замість сукні

Якщо у вашому арсеналі є піджак до середини стегна або нижче, цілком реально перекваліфікувати його в ультрасучасне плаття. Причому не важливо в якому виконанні він буде – вільного крою або з підкресленою лінією талії за допомогою ременя. Таке рішення безсумнівно припаде до душі сміливим дівчатам, що не бояться зробити акцент на своїх ніжках.

З сукнею міді

Відмінний тандем з принтованою сукнею до щиколоток складе лаконічний піджак. Подібний наряд ідеальний як для походів на роботу, так і для романтичних зустрічей. Додатково рекомендується продумати аксесуари, краще якщо вони будуть витонченими і виконаними в мінімалістичному стилі.

З кроп-топом

Коротенькі топи, спокусливо відкривають животик, також можна використовувати в ролі базового шару аутфіта, якщо надіти до них низ із завищеною посадкою. Для ефектності можна повністю розстебнути піджак, демонструючи оточуючим головну “родзинку” ансамблю.

З джинсами

Ідеальне рішення – джинси в компанії піджака в клітку. Така комбінація універсальна і найбільш виграшна при порівнянні з однотонними варіантами жакета.

Мікс стилів

Варіант для модниць, які бажають поекспериментувати, до всього іншого є прямим відображенням модних тенденцій, які диктують комбінацію в одному образі кілька різних стилів. Якщо не боїтеся сміливих рішень – надягайте під піджак толстовку, доповнюйте лук легінсами і кросівками.

З кросівками та штанами

Продовження історії про мікс речей різної спрямованості. З’єднувати в одному аутфіті класичний піджак, штани та кросівки. До слова сказати, даний модний прийом уже не новий, в цьому ж сезоні ним можна просто продовжувати насолоджуватися.

З блузкою

Що може бути ідеальніше піджака і витонченої блузки? У цьому сезоні особливу увагу рекомендується приділити моделям з легкої тканини з декором на комірі у вигляді банта.

Взуття в такому тандемі може бути практично будь-яким – від зручних лофферів до човників на тонкому каблучку.

Зі светром

Сучасних модниць навряд чи можуть збентежити зміни погоди, тому що вони знайдуть вихід із ситуації. І дане поєднання тому підтвердження. Піджак в стилі оверсайз цікаво доповнить улюблений светр знизу.

Єдине, з такими експериментами потрібно бути обережними дівчатам з пишними формами, тому як гіпертрофований жакет візуально здатний додати пару-трійку зайвих кілограмів.

В якості акценту

Монохромні ансамблі не втрачають своєї популярності і до цього дня. Але його можна зробити ще більш цікавим, якщо накинути на плечі піджак соковитого забарвлення. Причому не обов’язково, щоб блейзер був однотонним. Тут будуть доречні також моделі, наприклад, з принтом “гусяча лапка”.

З бермудами

З настанням теплих днів комбінуйте піджак з бермудами і ви отримаєте стильний і одночасно дуже елегантний наряд.

З шкіри

Шкіряний піджак – незаперечний мастхев для кожної модниці. І це не перебільшення. Якщо вибрати екземпляр в нейтральній палітрі, то підлаштувати його можна буде абсолютно під будь-який образ – від зухвалої сукні-міні до аутфіта з класичними брюками або джинсами.

На голе тіло

Найбільш бентежна пропозиція від дизайнерів – надягати піджак прямо на голе тіло. Сміливі панянки можуть впровадити його в повсякденне життя, більш консервативні – згадати про нього з особливої ​​нагоди. У будь-якому з варіантів ви будите в центрі уваги.

Також читайте: НАЙМОДНІШІ КОМБІНЕЗОНИ ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ: ЯК І З ЧИМ НОСИТИ

Нове

Популярне