Нове

Подвійне каре. Модна стрижка 2020 для жінок будь-якого віку

Якщо ви хочете змінити свою зовнішність, стати більш жіночною, то варто ризикнути і змінити свою стрижку. А якщо хочете кардинальних змін, то зробіть каре. Ця стрижка дозволить вам експериментувати зі своєю зовнішністю, кожен день створюючи новий образ: підкручене волосся, рівне, укладене набік або просто скуйовджене.

У вас є чубчик і ви не впевнені, що він буде доречно виглядати в новому образі? Не біда, тоді для вас хорошим варіантом буде подвійне каре з чубчиком.

Видів каре дуже багато. Не так давно з’явилося і побило рекорди популярності подвійне каре. У класичний вид додали трохи новизни, а саме, виділили два яруси. Відрізняються вони довжиною – один коротше, а другий довший. Але досягти цього ефекту можна тільки на рівному волоссі і для цього буде потрібен час для вкладання.

Тому, якщо у вас є час не поспішаючи збиратися вранці, то така стрижка відмінно впишеться в ваш образ і зробить його набагато більш цікавим і стильним. Підкреслити особливість даної стрижки можна також відтінивши яруси різними кольорами. Фарбування додасть обсяг і густоту в вашу зачіску.

Чубчик в подвійному каре допоможе коригувати риси обличчя, змінювати їх при необхідності.

Дівчата при виборі косого чубчика, можуть візуально подовжити і витягнути форму обличчя, так що, якщо у вас кругле обличчя і щічки, цей варіант скоректує образ.

До овальної форми обличчя підійде короткий прямий чубчик до брів, тоді особлива увага буде на очі.

Ще одним варіантом, для власниць широкого чола, буде подовжений чубчик.

Елегантно буде виглядати і рваний чубчик, при цьому він зробить вас молодше і привабливіше.

Зараз в тренді подвійне каре з чубчиком, яке ввібрало в стрижку нові деталі. Вона завоювала свою популярність, завдяки незвичайному поєднанню довгих і укорочених ярусів.

Даний варіант універсальний, різновидів його дуже багато, тому дівчата з будь-якою формою обличчя можуть вибирати цю стрижку. Чубчик доповнить ваш новий образ, і ви завжди будете виглядати шикарно, і на прогулянці з дітьми, і на романтичній вечері. Сумніви розвіяні, залишилося тільки взяти на замітку свій варіант.

Також читайте: МОДНІ ЖІНОЧІ СТРИЖКИ НА СЕРЕДНЄ ВОЛОССЯ – ТОП ТРЕНДИ 2020 РОКУ

Нове

Популярне