Нове

Модні жіночі стрижки на середнє волосся – ТОП тренди 2020 року

У 2020 році актуальна чіткість ліній в стрижках.

На зміну каскадним стрижкам приходить, так звана – одна довжина. Це коли ваше волосся стрижеться в 1 рівну лінію. Найчастіше для таких рівних і красивих стрижок використовують машинку.

Особливо така стрижка буде актуальна і стильно виглядати в поєднанні з рельєфними і складними фарбуваннями.

Рівне підстрижене волосся – це завжди безпрограшний варіант. На такому волоссі легко створити будь-який вид локонів. Так само якщо у дівчини відсутній чубчик, то така форма дозволить легко отримати додатковий об’єм за допомогою переміщення проділу.

А що ж робити якщо у вас вже підстрижений каскад на середньому волоссі, а відрощувати занадто довго. Ви можете перетворити вашу стрижку в каре боб з чіткими рівними геометричними лініями.

Ця стрижка беззмінно популярна ось уже який сезон. Але лише з тією різницею, що на зміну рваним текстурам і каскадним верхівкам приходять чіткі лінії. Вони дозволяють підкреслити красу обличчя і приховати недоліки в залежності від форми.

Ну і звичайно ж креатив ніколи не вийде з моди. Різні види стрижки “Пікс” все ще не втрачають свою популярність. У цьому сезоні в поєднанні з цієї стрижкою доречно все. Це і виголені скроні, і стильні візерунки на потилиці і кольорові фарбування.

Для жінок старшого віку буде доречний класичний варіант даної стрижки, він дуже схожий з коротким каре Боб.

А що ж з чубчиками?

У цьому сезоні чубчик шторка плавно переростає в подовжений чубок. Який дуже зручно перекинути на бік, або укласти в різні боки. Особливо такий чубчик буде вигідно виглядати в поєднанні з контурінгом.

Легка недбалість в укладанні, пляжні локони або безлад на голові в стилі 90-х теж зараз дуже популярний. Використовуйте для укладання різні пудри для об’єму, а так само легкі спреї, це дозволить вам добитися бажаного результату.

У пошуках свого образу найкраще звертатися до фахівця. Перукар або стиліст підбере для вас найкращу стрижку враховуючи всі ваші побажання.

Також читайте: МОДНИЙ ОДНОТОННИЙ МАНІКЮР В 2020 РОЦІ

Нове

Популярне