Нове

Модний однотонний манікюр в 2020 році

Один із трендів поточного сезону – мінімалістичний стиль. Тому, незважаючи на популярність складних і багатобарвних нейл-артів, чимале число жінок продовжує віддавати перевагу класичному однотонному дизайну для нігтів. У нього маса переваг, і стилісти наполягають на трендовому характері такого манікюру.

Переваги однотонного нейл-арту

Покриття для нігтів, витримане в одному відтінку, є втіленням важливих сьогодні принципів: лаконічності, елегантності і природності. Ось чому велика кількість прекрасних леді не змінюють йому, як би не змінювалася мода.

Основні плюси однотонного манікюру:

  • з ним нігті виглядають максимально акуратними і доглянутими;
  • сам дизайн відрізняється стильністю і стриманістю;
  • він універсальний, тобто підходить для будь-якого випадку, чи то прогулянка, похід на роботу або в театр;
  • сподобається як любителькам глянцевого, так і матового покриття;
  • однаково добре виглядає на коротких і довгих нігтях незалежно від їх форми;
  • підходить жінкам будь-якого віку;
  • його виконання може здійснюватися в домашніх умовах, оскільки не вимагає володіння спеціальними навичками;
  • такий дизайн легко урізноманітнити, виділивши 1 або 2 нігті лаком іншої фактури, глітером, стразами або міні-малюнком.

Правила однотонного дизайну для нігтів

Стилісти називають кілька принципів, дотримуючись яких, монопокритя не здаватиметься безглуздим, химерним або позбавленим смаку, і прослужить довго.

1. Робота і заняття поточними справами вимагають зосередження на процесі. Співробітники офісу не повинні відволікатися, кинувши погляд на яскравий манікюр з принтом колеги. Таким чином, для повсякденного і ділового образів однотонний манікюр – ідеальне рішення.

2. Лаконічний дизайн нігтів без малюнків слід вибирати при носінні вами великої кількості браслетів, перснів і якщо в вашому образі весь одяг має єдине забарвлення.

3. Щоб продовжити існування однотонного покриття на нігтях, варто віддати перевагу звичайному лаку шелак або гель-лак.

Тренди однотонного манікюру 2020

Хочете справити на оточуючих враження людини, обізнаної в модних тенденціях? Тоді візьміть на замітку гарячі хіти монопокриття нігтів поточного року і обов’язково втілюйте їх в життя.

Нюдовий манікюр. Природні тілесні тони ніколи не вийдуть з моди. Вони здатні надати образу витонченості і благородства. Зробіть однотонний манікюр світло-бежевого, блідо-рожевого, молочного, кремового або карамельного відтінку, і переконайтеся в цьому самі.

Монопокриття гель-лаком з втиранням. Застосування цієї техніки дозволяє домогтися ефекту перлового або сріблястого сяйва на нігтях. Візуально виглядає це неординарно і додає жінці таємничості.

Однотонний манікюр з використанням різних присипок. Таким шляхом або створюють на всіх або декількох нігтях ефект замші, оксамиту, або наносять об’ємні, фактурні малюнки.

Також читайте: КВІТКОВИЙ НЕЙЛ-АРТ. ЯКИЙ МОДНИЙ ВЕСНЯНИЙ ДИЗАЙН НІГТІВ ЗРОБИТИ: ФОТО ІДЕЇ

Нове

Популярне