Нове

4 прості правила, які допоможуть влітку виглядати молодо і свіжо

Якщо подивитися на модних західних блогерів, яким вже далеко за 40, а то і за 60, то можна помітити, що навесні і влітку вони знижують градус “красоти”. Прості базові речі красивих відтінків, грамотно підібрані в образі, допомагають їм виглядати свіжо і молодо. Вони вміло використовують ДНК молодіжного гардероба, але облагороджують банальні наряди шляхом свого смаку і декількох стильних прийомів. Що ж носити навесні і влітку після виснажливої ​​зими?

Базові речі

Так, звичайні джинси відповідного фігурі фасону, базова біла футболка, сорочка з деніму і кеди допоможуть помолодшати. Ці речі спочатку взяті з молодіжного гардероба, тому вони привносять цю ауру молодості і в образи зрілої жінки.

Поєднувати базові молодіжні речі варто з цікавими деталями з вашої капсули. Наприклад, білу футболку зі шкіряною спідницею міді і мюлі, а вишуканий блейзер з льону з напиленням або твіду можна міксувати з джинсами.

Світлі відтінки

Навесні і влітку хочеться яскравості, але не поспішайте вбиратися в ультрамариновий синій або яскраво-червоний колір. З віком обличчя вимагає більш делікатних тонів, які будуть підсвічувати шкіру і освіжати.

Краще підбирати наверх одяг світлих відтінків: білий, молочний, перлинно-сірий, тілесний, попелясто-рожевий, бежевий, пісочний, небесно-блакитний. А ось низ можна носити і яскравий, і темний.

Полегшені тканини

Теплий сезон дозволяє носити полегшені тканини – більш тонкі, прозорі, ажурні. Чому б не скористатися теплом і не зробити свій образ більш ніжним, що після важкого зимового одягу точно освіжить весь образ.

Яскрава акцентна деталь

Навесні можна дозволити собі додати в капсулу якусь яскраву акцентну деталь. Нехай це буде оригінальна сумка, модне взуття або прикраса.

Взимку ми менше уваги звертаємо на аксесуари, а ось в теплий сезон яскрава деталь буде більш помітна і зможе освіжити образ.

Також читайте: ДОВГІ СПІДНИЦІ НА ЛІТО 2020: ЯКУ ВИБРАТИ, З ЧИМ ПОЄДНУВАТИ

Нове

Популярне