Нове

Модні штани кльош 2020: поєднання і стилі

Ідею багатьох модних видів одягу дизайнери запозичили у представників робочих професій. Потім відбулася адаптація моделей до сучасних стилістичних вимог.

В результаті світ отримав такі цікаві тренди, як джинси, чоботи з загостреним носком. Історія світового подіуму багата такими прикладами.

Сучасні жіночі штани кльош були частиною військового обмундирування, а саме – формою моряків. Широкі краї штанини запозичили спочатку чоловіки громадського руху хіпі. З того часу це один з відомих елементів субкультурного стилю одягу.

Поступово до таких штанів так звикли в суспільстві, що почали надягати дівчата. Стилісти згодом додали декор, наприклад, кишені, а також урізноманітнили лінії штанів. Штанина стала розширюватися набагато вище, від лінії стегна.

Дизайнери цінують штани кльош, особливо модель «від коліна», які помітно коректують лінію повних стегон. Важливо, що вони приховують значне викривлення ніг. Розширення краю штанини буває сильним або помірним.

Модель є впізнаваним атрибутом ретро стилю. Застосовується для створення костюма диско 70-их. Поєднується традиційно з взуттям на масивній високій платформі.

Сучасні штани зі штанинами, які розширюються від стегна, надають жіночому силуету враження елегантності. Найвідомішим є поєднання з блузою класичного крою, при необхідності доповнене жакетом.

Пошиття таких моделей передбачає важку тканину, тому треба вибирати туфлі переважно на високих підборах, щоб врівноважити силуетні лінії. Літні легкі варіанти з льону поєднуються з сандалями на тонкій підошві.


За обопільною думкою стилістів широкі від стегна штани кльош можна носити з балетками. Модель ніколи не включають в костюми ділового стилю, тому відсутні відповідні силуетні лінії.

Стиль кежуал представлений помірними кльош формами. Штани сучасно виглядають під светром, джемпером і сорочкою. Трендовими можна назвати еластичні моделі, обтягуючі зону стегна. Під них простіше підібрати футболку, топ, блузку. Чуть-чуть розширені джинси рекомендуються жінкам, яким треба врівноважити з іншими зонами стегнову частину фігури.

Клубні штани кльош шиють з більш дорогої тканини, з блискучою ниткою. Вечірнє вбрання поєднується з кофточками, гольфами. Взуття рекомендується вибирати закрите, але досить яскраве, що приваблює увагу.


Кольорові кльоші з малюнком залишаються актуальними. Для чистоти стилю треба, щоб довжина штанини обов’язково закривала високий каблук. Модний жіночий образ підкреслить витончений ремінь, виділивши талію.

Також читайте: ВЗУТТЯ НА ЛІТО 2020: МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ЖІНОЧОМУ ВЗУТТІ

Нове

Популярне