Нове

Тренд літа 2020. Шкіряна спідниця-сонце

При виборі спідниці, виконаної зі шкіри, завжди існує ризик виглядати надто незвично і зухвало.

Для того, щоб шкіряний предмет гардероба виглядав гармонійно і для прогулянки, і для походу в театр, ресторан і навіть на роботу, слід вибирати фасон спідниця-сонце.

Особливості фасону

Одним з плюсів такої спідниці, служить те, що вона підходить під абсолютно будь-який тип фігури. Вона буде гармонійно виглядати як на тендітних дівчатах, так і на повненькій фігурі.

Так само така спідниця підійде дівчатам і жінкам абсолютно будь-якого віку, починаючи від 17 і закінчуючи 45 роками.


Спідниця-сонце відмінно поєднується як з легким джемпером світлого відтінку, так і з блузкою. Спідниця виглядає цікаво і незвично навіть без додавання аксесуарів, але якщо дуже хочеться, то можна розбавити образ поясом в тон, що має бант або пряжку.

Із взуттям так само немає особливих обмежень, до неї підійдуть як високі чоботи, так і туфлі на шпильці або з плоскою підошвою.

Така спідниця є прикладом одягу, який завжди буде виглядати стильно. Шкіряні речі ніколи не виходять з моди, так що придбайте спідницю-сонце для свого гардероба, вона буде актуальна ще не один сезон.

Види спідниць-сонце і її довжина

Найбільш популярними видами такої частини жіночого гардероба, вважається довжина «міні» і «міді».

Довжина «міні» здебільшого підходить для дівчат молодого віку, які мають струнку фігуру. Така спідниця може підкреслити талію і витягнути силует, і допоможе її власниці візуально збільшити довжину ніг.


Спідниця-сонце, що має довжину «міді» підійде більше дівчатам, чий вік сягнув за 30 років і тим, чия постать має досить «пишні» форми. Така посадка і довжина може допомогти візуально витягнути силует і створити більш вузьку талію.

Спідниця, яка виконана у вигляді «кліщ», допоможе створити романтичний образ, обіграти який можна використовуючи в своєму арсеналі лише блузку ніжного відтінку або джемпер вузької в’язки.

При необхідності образ можна розбавити підвіскою або легкою шовковою хустиною.

Таку спідницю можна носити в теплу літню і весняну погоду, а так само в сезон осені-зими. Спідниця відмінно поєднується з пальто практично будь-якого крою, джинсовою курткою, класичним бомбером.

Також читайте: МАСТ-ХЕВ ВСІХ МОДНИЦЬ В 2020: ОДЯГ, ВЗУТТЯ ТА АКСЕСУАРИ, ЯКІ БУДУТЬ В ТРЕНДІ І ЧЕРЕЗ 5 РОКІВ

 

Нове

Популярне