Нове

Тренд літа 2020. З чим носити спідницю-тюльпан?

Спідниця-тюльпан – це один з найбільш елегантних і жіночних предметів одягу. Свою назву вона отримала через явну схожість з перевернутим бутоном тюльпана. Якщо раніше для такої моделі була обов’язкова довжина, що відкриває коліна, то зараз варіацій на тему спідниці-тюльпана безліч.

Але, зазнавши безліч змін, спідниця залишила характерні особливості: об’ємний крій, підкреслена лінія талії і легкі тканини з гладкою фактурою (сатин, шифон, атлас – товстому трикотажу тут не місце). Сам фасон може ускладнюватися шляхом драпірування, запахів, кишень і багатошаровості.

Кому носити

Спідниця однаково добре підійде і тим, хто хоче приховати повноту стегон, і тим, хто хоче візуально збільшити обсяги, при цьому зберігши загальну гармонію фігури. Найкраще вона виглядає на високих молодих жінках середньої комплекції.

А ось невисоким панночкам такий фасон стилісти носити не рекомендують: він візуально укорочує ноги. Спідниця-тюльпан довжиною до коліна зверне увагу на витончені щиколотки, якщо надіти жіночні туфельки на високих підборах, тому добре підійде тим дівчатам, які можуть похвалитися ідеальними ніжками.


Спідниця-тюльпан для повних дівчат можлива за умови правильно підібраного взуття і верху.

З чим носити спідницю тюльпан

Дівчатам з ідеальними пропорціями і бездоганною фігурою можна вибирати будь-який верх і будь-яку висоту підборів, а ось якщо ви хочете за допомогою одягу скорегувати обсяги, то над вибором одягу варто задуматися.

Наприклад, якщо ви хочете візуально подовжити ноги і надати їм стрункість, то разом з такою спідницею надягайте колготи під колір туфель. Щоб підкреслити тонку талію, вибирайте в якості верху укорочені жакети і блейзери. Дизайнери також радять підібрати тонкий ремінець в тон спідниці або просто неяскравого кольору для того, щоб створити додатковий акцент на талії.


Звичайно, найкраще взуття для такої моделі спідниць – це ботильйони і туфлі на підборах, шпильці або танкетці. Стилісти з сумнівом ставляться до того, щоб носити спідницю-тюльпан з балетками, оскільки це візуально укорочує ноги.

Але дівчатам з ростом набагато вище середнього можна поекспериментувати з подібним поєднанням, тільки спідниця в цьому випадку повинна бути не довше, ніж до середини стегна.

За допомогою однієї такої спідниці можна створювати абсолютно різні образи. Наприклад, в офіс носити з суворою блузкою або сорочкою прямого крою, а також з майкою або топом в поєднанні з піджаком.

Романтичний і витончений образ створить спідниця тюльпан з кишенями і жіночна приталена блуза з тонкої тканини.

Також читайте: ВИБИРАЄМО ІДЕАЛЬНІ БОСОНІЖКИ НА ЛІТО 2020

Нове

Популярне