Нове

Взуття на літо 2020: модні тенденції в жіночому взутті

Красиві туфельки – особливий пунктик в гардеробі жінки. В теплу пору року дозволяє відкрити ніжки і показати всім своє ідеальне взуття. Перш ніж вирушити на пошуки відповідної пари, варто дізнатися, які тенденції в світі взуття пропонують дизайнери.

Підбори

Літнє взуття повинно бути не тільки фантастично красивим, але ще й функціональним і зручним, тому багато дівчат перед вітриною виявляються в роздумах: 15-сантиметрова шпилька або плоска підошва, танкетка або платформа? Вибирати потрібно, виходячи з власних уподобань, адже модно з перерахованого практично всі.

Плоску підошву кутюр’є розфарбували найяскравішими кольорами, зробивши її не такою нудною. Каблук доречний будь-якої висоти, головне тут – це форма. Дизайнери пропонують каблук неправильної форми, виконаний в фантазійному, скульптурному стилі – наприклад, у вигляді дерева або статуетки.


Танкетка теж відрізняється цікавою формою – в моді виріз на задній частині танкетки. Ну і, звичайно ж, постійний фаворит дівчат – шпилька, яка не сходить з подіумів практично ніколи.

Колір

Жіноче взуття вражає широтою палітри кольорів. Особливою популярністю користуються всі відтінки синього: від бірюзового до ультрамарину. Але порадує і по-справжньому літнє забарвлення: жовтий, ліловий, зелений, помаранчевий.


Тренд сезону – контрастна обробка і змішані кольори. Не виходять з моди класичні і пастельні тони: білий, бежевий, кремовий, чорний. Таке взуття – ідеальний варіант для повсякденного носіння, оскільки добре поєднується з офісним одягом.

Носок

Якщо ще зовсім недавно модне взуття мало гострий носок, то зараз тенденції змінюються в сторону закругленого носа. Вибір за вами. Варто врахувати, що взуття з гострим носом візуально робить ноги довшими і стрункішими.


Крім того, в моді залишаються моделі з відкритим носом, причому це можуть бути не тільки босоніжки, але навіть легкі літні чобітки або ботильйони. У жаркий день надіти таке взуття не вийде, але ось для теплого вечора або вечірки – в самий раз.

Оздоблення і декор

Саме модне жіноче взуття декороване заклепками і шнурівкою, причому подібна обробка характерна не тільки для моделей в стилі унісекс, але і для романтичних туфель. Прикрашати взуття будуть і пряжки, виготовлені з найрізноманітнішого матеріалу: шкіра, денім, текстиль, замша.

Отже, модне літнє взуття неодмінно порадує екстравагантних осіб, а й консервативні панянки зможуть вибрати для себе відповідну модель.

Також читайте: МОДНІ БЛУЗИ 2020: 15 РОЗКІШНИХ ІДЕЙ ДЛЯ ВЕСНЯНОГО ОБРАЗУ

Нове

Популярне