Нове

Прості, але стильні образи для жінок. У моді мінімалізм і розумне споживання

Мінімалізм уособлює лаконічність і простоту образів. Відчуття смаку і стилю виражається в правильному сприйнятті прекрасного. Сьогодні розумне споживання – глобальна мета людства. Розумне споживання сповідують успішні політики і процвітаючі бізнесмени, провідні актори та потужні корпорації, держави та волонтери.

Але купити тільки те, що потрібно – це ціла наука. Вирушаючи в магазин, складіть список покупок і усвідомлюйте, наскільки потрібна вам та річ, до якої потягнулася рука. Уявіть що ви будете з нею робити через пару тижнів і чи можете ви без неї обійтися. Як говоритися хочеш змінити світ – почни з себе.

Образи в мінімалістичному стилі складаються з простих, базових речей, переважно з натуральних тканин, які прослужать вам довго.

Образи в стилі мінімалізм

Прості і лаконічні форми виглядають добре на жінках будь-якого віку. Пальто, светри, футболки, штани, сорочки в сучасних образах надають гармонії жіночим образам.


Прості колірні поєднання. Пастельні, нейтральні, природні відтінки – це безпрограшний варіант для вашого базового гардероба. Монохромний аутфіт підкреслить вашу природну красу.


Щоб розбавити прості образи, додайте акцентну сумочку або взуття, прикраси, аксесуари у вигляді брошки або обідка на голову.

Фото: instagram.com/ewelinakanty?igshid=1gy85p601mz2q

Також читайте: НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЗВИЧНІ РЕЧІ: ЧИМ ЗАМІНИТИ СПІДНИЦЮ-ОЛІВЕЦЬ ДЛЯ РОБОТИ В ОФІСІ

Нове

Популярне