Нове

Total denim look: 10 стильних образів, які доводять, що деніму багато не буває

Тотал денім в цьому році особливо актуальний. Але якщо на повністю білий або чорний наряд багато наважуються, то в повністю джинсовий наряд більшість боїться одягтися. І дарма, адже мода на денім досить красива і оригінальна. І ці 10 образів доводять це.

Аксесуари створюють настрій

Сама по собі джинсова сорочка досить брутальна. Але це не означає, що жіночні образи з нею неможливі. Аксесуари здатні поміняти враження від образу кардинально.

Джинсовий костюм

Брючний костюм з деніму існує. І виглядає досить стильно. Для повноти джинсового образу можна надіти і сорочку з цієї тканини.

Акцент на взуття і сумки

Образ тотал денім служить відмінною базою для експериментів з аксесуарами і взуттям. Наприклад, в цьому році знову модно, коли сумка підібрана в тон взуття. На фото сумка двох кольорів, і вони продубльовані в човниках. Виглядає стильно.


Трохи золотого

Металеві кольори не виходять з моди. Сміливо можна їх вводити в свій джинсовий образ. Наприклад, у вигляді взуття.


Комбінезон

Щоб весь наряд був зшитий з джинсової тканини, зовсім не обов’язково вибирати сорочку і джинси. Можна надіти всього одну річ – комбінезон. Якщо він з довгим рукавом, то, найчастіше, виконується в стилі оверсайз.


Більш легкий комбінезон

Є варіанти комбінезонів як для прохолодної погоди, так і для більш теплої. Моделі з коротким рукавом, як правило, зшиті по фігурі. відмінно, якщо є пояс, щоб акцентувати увагу на талії.

А як же спідниця?

Денім – це не тільки джинси. Спідниці теж дуже популярні, тому з ними тотал лук теж сміливо можна складати.


Плащ

Про куртки і плащі не варто забувати. Тому повністю джинсовий образ може бути і в прохолодну погоду. Під плащ можна надіти хоч джинсове плаття, хоч комбінезон, сорочку з спідницею або джинсами.


Талія!

Щоб фігура виглядала привабливо, досить підкреслити талію. А якщо оголити ще і зап’ястя з кісточками, то легкий і витончений силует забезпечений.


Елегантна стриманість

Хтось носить сміливі і бунтарські образи з джинсових речей. Хтось доповнює образ жіночними аксесуарами. А деякі дотримуються стриманої елегантності. Все залежить від ваших уподобань і настрою.

Крім вас, ніхто не зможе висловити вашу індивідуальність. Адже саме ваші особливості роблять вас – ВАМИ. Пам’ятайте, що у вас немає недоліків. Ви – ОСОБЛИВА і УНІКАЛЬНА.

Любіть себе!

Також читайте: ЯКІ СУКНІ ПОТРІБНО ВИБРАТИ, ЩОБ ВИГЛЯДАТИ ЦЬОГО ЛІТА НА ВСІ СТО

Нове

Популярне