Нове

Жіночність в кольорі: які відтінки актуальні цього літа

Літо – та пора, коли саме час одягати романтичні і жіночні вбрання. При цьому багато в їхньому сприйнятті залежить від колірного рішення речей. Пропоную познайомитися з 4 відтінками, які опиняться на піку популярності цього літа.

Небесно-блакитний

Цей легкий і невагомий колір – один з найбільш популярних відтінків спекотного сезону 2020 року. Речі, виконані в даній колірній гамі, додають образу свіжості, здатні візуально зменшити вік на пару-трійку років, а також надають шкірі здоровий зовнішній вигляд.

Дуже добре виглядає небесно-блакитний як в одиничному екземплярі в луці, так і в монохромних образах. При цьому однаково підходить і блондинкам і власницям темного волосся.

Білий

Було б дивно, якби цей базовий колір не увійшов до цього списку. Спокійний і водночас ошатний він підкорить серце не однієї модниці влітку 2020. Речі білого колориту відмінно підкреслюють засмаглу шкіру, а також відкривають горизонти для фантазії з аксесуарами цікавого дизайну.

Біле вбрання, з легкої і натуральної тканини – безперечно, одне з кращих, яке впишеться в гардероб будь-якої жінки.

Пудровий-рожевий

Багатогранний, глибокий і водночас дуже ніжний колір рожевої пудри – відмінне рішення для літніх образів. Помилитися в тому, підходить він вам чи ні, досить важко. Даний колір сміливо можна назвати універсальним. Він стане вдалим вибором для жінок як холодного, так і теплого кольоротипу. Представниці ж елегантного віку в речах пудрово-рожевого відтінку візуально омолодяться і будуть виглядати більш сучасно.

Фіолетова ніжність

При виборі вбрання на літо 2020 дизайнери рекомендують звернути увагу на ніжно-фіолетовий відтінок, тому він буде популярний в цьому сезоні. Однак крім актуальності колір має і інші переваги – він відмінно поєднується з будь-якими речами в базовій гамі, що зменшує ризик скласти невдалу комбінацію.

Також читайте: МОДНІ ФУТБОЛКИ 2020: ОГЛЯД НОВИНОК І ТРЕНДІВ

Нове

Популярне