Нове

Турецький актор Кенан Імірзалиоглу

Кенан Імірзалиоглу народився в Туреччині в селі Учем Ілійського району Анкари 18 липня 1974 року, у звичайній родині. Там же він закінчив початкову і середню школу.

Коли прийшов час здобувати вищу освіту, Кенан не зміг поступити в міський університет з першого разу і знову повернувся до себе в село. На цьому бажання досягнути вершин не залишило юнака і він спробував свої сили на наступний рік. Удача посміхнулася, і Кенан вступив до Технічного університета Йилдиз, що знаходиться в Стамбулі на факультет математики. Він був активним хлопцем, грав у баскетбольній команді свого університету, із задоволенням слухав лекції з мистецтва, брав участь в громадських справах.

Турецький актор Кенан Імірзалиоглу

Природа нагородила Кенана привабливою зовнішністю і якби не це, можливо, він ніколи не став актором. З подачі свого однокурсника Кенан в студентські роки вирішив підробити моделлю. Він успішно проходить кастинг і починає заробляти на фотосесіях і показах. У 2001 році в місті проводився конкурс Best Model Of The World, юнак бере участь в ньому і отримує несподівано перше місце. Саме завдяки конкурсу, статного хлопця помітили режисери. Кенан навіть не очікував так скоро отримати запрошення на зйомки від самого Османа Синави, чиїм мистецтвом захоплювався ще з юних років. Він пройшов проби і отримав відразу головну роль в серіалі «Божевільне серце». Саме так Кенан Імірзалиоглу і стає актором. Після вдалих зйомок він їде в Америку на деякий час, щоб вивчити англійську мову.

Турецький актор Кенан Імірзалиоглу

Фільмографія Кенана Імірзалиоглу

1999 – Deli yürek / Божевільне серце

2001 – Deli yürek: Bumerang cehennemi / Божевільне серце: Пекло бумеранга

2003 – Alacakaranlik / Сутінки

2004 – Yazi tura / Удар

2005 – Acı hayat / Біль життя

2007 – Son osmanli yandim ali / Останній осман

2007 – Kabadayi / Честь

2009 – Ezel / Езель

2010 – Ejder kapani / Шлях дракона

2012 – Довга Історія / Uzun Hikaye

2012 – Карадай / Karadayi

2017 – Мехмед – завойовник світу. Фатіх / Mehmed Bir Cihan Fatihi

Після виходу серіалу “Карадай” актор став особливо популярний і не тільки в Туреччині, але і за її межами. Роль Мохіра, яку Кенан зіграв в картині, виставила його в кращому світлі, підкресливши мужність і рішучість зрілого чоловіка. Деякі режисери та глядачі вважають, що без участі саме цього актора, серіал навряд чи був би таким успішним. Саме внутрішня енергія Кенана надала історії емоційне забарвлення і змусила глядачів стати співучасниками сюжету.

Сьогодні Кенан Імірзалиоглу знаходиться в розквіті років і сил, він багатий, знаменитий, успішний, щасливий. Актор знімається в історичному серіалі “Мехмед – завойовник світу. Фатіх / Mehmed Bir Cihan Fatihi”. Кенану довірили головну роль – Султана Османської імперії Мехмеда II.

Фільмографія Кенана Імірзалиоглу

Особисте життя Кенана Імірзалиоглу

Актор ніколи не виставляв напоказ свої особисті відносини. Довгий час Кенан не мав серйозних відносин і насолоджувався свободою, зустрічаючись з красивими жінками з модельного і акторського світу. Він охоче дає інтерв’ю з приводу своєї кар’єри, але ніколи не говорить про особисте життя. Найдовші стосунки у Кенана були з актрисою Зейнет Бессерлер. Сьогодні у актора є сім’я, але він намагається не з’являтися в публічних місцях з дружиною і дітьми. Численні фанати і шанувальники з інтересом стежать за подіями з життя улюбленого актора, проте, сімейне життя Кенана як і раніше залишається за кадром.

Особисте життя Кенана Імірзалиоглу

Нове

Популярне