Нове

Модні блузки весна-літо 2020

Сучасні жінки для повсякденного носіння використовують в основному базові предмети гардероба. Такими є сорочки і водолазки. А ось блузки, які виглядають на жіночій фігурі більш грайливо і нарядно, продовжують висіти в шафі, чекаючи походу в гості, відвідування урочистих або культурних заходів. Насправді ж цей вид одягу просто ідеальний для весни і годиться для створення образу в самих різних стилях. Головне – знати, які моделі блузок є в цьому сезоні трендовими.

З баскою

Це універсальна річ, яку можна комбінувати з будь-яким низом. Вона відмінно вписується в романтичний, повсякденний та навіть діловий лук. Виглядає блузка з басками одночасно скромно і кокетливо, а завдяки особливостям крою допомагає замаскувати вади фігури.

З відкритими плечима

Даний вид жіночої блузки шикарний для прогулянки, любовного побачення, зустрічі з друзями. Він додає образу трохи легковажності, але водночас підкреслює жіночність. Блуза може мати просто отвори в області плечей. Нерідко вона забезпечена бретелями.

Блузки асиметричного крою

Ці моделі актуальні вже не перший сезон. Залежно від конкретного способу в пару до них варто підібрати джинси мом або скінні, спідницю-олівець або кюлоти. З асиметричною блузою вийде чудовий лук в стилі кежуал.

 

Мереживні моделі

Вони дуже ошатні і жіночні, однак доречні не тільки в романтичних сетах. За допомогою цього виду одягу легко перетворити ніжний образ в екстравагантний і яскравий, для чого мереживний «верх» поєднують з більш грубим «низом» (брюками і взуттям).

 

З воланами, оборками, зав’язками, бантами

Блузка може мати один або відразу декілька видів декору. Розташовуються такі деталі де завгодно, але здебільшого в області горловини і манжет. При виборі даного типу блузи інші речі для лука підбирайте максимально стримані.

З об’ємними рукавами

Виглядають подібні моделі епатажно, тому носити їх слід на свята, вечірки, публічні заходи. Не дуже комфортно, зате помітно, оригінально і в поточному сезоні дуже модно.

Блузки фасону оверсайз

Якщо ви відносите себе до прихильниць об’ємних речей, сміливо купуйте таку річ на весну. Вона хороша тим, що поєднується з будь-якими спідницями, брюками і навіть шортами. Блузці об’ємного силуету під силу як зробити акцент на вашій крихкості і витонченості, так і приховати недоліки фігури.

З коміром-стійкою

Дизайнери пропонують безліч моделей з цією цікавою деталлю: мають довгі рукави або зовсім без них, забезпечені різними елементами декору. З цієї причини блузи з коміром-стійкою можна класифікувати у офісний, так і в ошатний лук.

У стилі ретро

Блузки родом з 70-80-х легко відрізнити по суворій лінії плеча, пишним рукавам або коміру-банту, а також нехитрим принтам: дрібну квіточку, пейслі, горошок.

Наймодніші кольори блузок весни 2020: білий, блакитний, бірюзовий, рожевий, жовтий, помаранчевий, всі бежеві і нюдові відтінки.

Також читайте: ТОП-6 МОДНИХ ДЖИНСІВ: ОГЛЯД МОДЕЛЕЙ ДЛЯ СПЕКОТНОГО СЕЗОНУ

Нове

Популярне