Нове

Які сукні потрібно вибрати, щоб виглядати цього літа на всі сто

З настанням спекотних літніх днів в голові виникає питання: що одягнути, щоб відчувати себе легко і комфортно? Який одяг вибрати, щоб безтурботно і вільно пурхати по вулицях міста і доречно виглядати в офісних коридорах?

Безперечно, кращий наряд літа – це сукня! Саме сукня здатна надати нам жіночності і романтизму. Однак, погано підібрана сукня може зробити нашу фігуру безглуздою, підкреслити недоліки і остаточно зіпсувати настрій.

«Дихаючий» матеріал

Головний принцип при виборі матеріалу для літньої сукні – Ваша шкіра повинна «дихати». Створити цей ефект Вам допоможе модний в цьому сезоні шифон і шовк.

Крім того, ці матеріали зроблять Ваш образ легким. Особливе місце кутюр’є відводять сукням з вишивкою, а також в’язані гачком.

Колір сезону 2020

У цьому сезоні колірна гамма суконь радує око будь-якої жінки: від класичного чорного і білого до яскравих, ультра квітів – помаранчевий, зелений, синій, лимонний, фіолетовий і рожевий.

Зверніть увагу на сукні з білого мережива. Мода з «бабусиної скрині» повертається і актуальна як ніколи!

Вибираємо малюнок

Однотонне плаття або багатобарвна геометрія? Модний квітковий принт або мереживна вишивка? Експериментуйте! Цього літа можна все! Пам’ятайте, при виборі малюнка зверніть увагу на свою фігуру: поперечні смуги, а також великі малюнки не підійдуть дамам пишних форм.


Модний фасон

Універсальний фасон цього сезону – плаття футляр. Сукня буде доречна «і в бенкет, і в світ»: міняйте аксесуари і Ви завжди будете виглядати виграшно і в офісі, і на святі, і прогулюючись по місту.

Уже кілька сезонів з подіумів не йдуть максі-сукні. Що ж, і ми не відстаємо від моди – Ваш гардероб обов’язково повинен поповнитися сукнею до підлоги.


Відчуття легкості і свободи Вам подарує плаття сорочкового стилю. Підв’язавши талію на такій сукні широким поясом, Ви станете справжньою модницею. Одягнути таке плаття можна і в офіс, і на урочисту подію.

Асиметричні вбрання як і раніше в тренді. Причому, асиметрія в літньому платті може використовуватися не тільки у верхній частині, а й в нижній. Спідниці різної довжини і кутів підкреслять Вашу індивідуальність.


Власниці струнких ніжок можуть дозволити собі сукні-міні. Сукні-міні в цьому сезоні мають пишну спідницю в кілька шарів і притягують погляди безліччю деталей, цікавих обробок і драпіровок.

Також читайте: ВИБИРАЄМО ІДЕАЛЬНІ БОСОНІЖКИ НА ЛІТО 2020

Нове

Популярне