Нове

Топ-6 модних джинсів: огляд моделей для спекотного сезону

Джинси – незаперечний мастхев гардероба будь-якої жінки незалежно від віку і соціального статусу. Вони ідеально вписуються в абсолютно будь-який образ, зручні і підходять для складання луків в різних стилях – від романтичного до більш суворого у виконанні. Пропоную познайомитися з найбільш популярними влітку 2020 року моделями, в кожній з яких ви будете виглядати стильно і сучасно.

Кльош

Ідеальний варіант для високих красунь з довгими ногами, що мають можливість похвалитися стрункою фігурою. Особливо ефектно в таких штанах з деніму будуть виглядати панянки з типом фігури “пісочний годинник” і “перевернутий трикутник”. При виборі виробу рекомендується звернути увагу на справжній хіт літнього сезону – варіант із завищеною посадкою.

Кюлоти

Кюлоти гідно вже змогли оцінити тисячі сучасних модниць. Влітку цього року подібна модель також виявиться на піку популярності. Вона відмінно вписується в будь-який образ, дозволяє вигідно підкреслити достоїнства фігури, при цьому не обтяжуючи силует. Комбінувати їх краще з гостроносими човниками на каблуці. Доповнити ж можна масивними аксесуарами і сучасною сумочкою.

Банани

Джинси фасону “Банан” вигідно камуфлює яскраво виражені недоліки фігури, при цьому допомагають візуально стати стрункішою завдяки високій посадці і вільному крою штанин.

Ідеальний такий фасон для жінок з грушоподібною, “пісочною” і перевернутим-трикутником типом фігури. В “бананах” їх силует буде більш гармонійним і пропорційним.

Прямі

Універсальна класична модель, довжину якої допускається вибирати за власними уподобаннями. Це можуть бути екземпляри, які доходять або до щиколотки, або 3/4 і 7/8. Підходять абсолютно під будь-яку вікову категорію і тип фігури. До всього іншого їх без побоювання можна використовувати для складання як повсякденного, так і святкового лука.

Одна з найбільш актуальних комбінацій – поєднання джинсів прямого крою зі звичайною футболкою, жакетом-оверсайз і витонченими туфлями з гострим мисом.

MOM

Не здають своїх позицій і джинси mom, або “американки”, які є відмінним рішенням і для юних модниць, і для дам елегантного віку. Такі моделі дуже зручні, не сковують рухів і до того ж підходять як струнким, так і дівчатам з пишними формами. За рахунок своєї практичності “американки” – вибір більшості дівчат, для яких на першому місці комфорт.

Стильно виглядають mom в комбінації з майкою або жіночною блузкою, з кросівками або витонченими човниками на каблуці.

Оверсайз

Модель джинсів для сміливих панянок. Носити їх рекомендується із підвернутими або необробленими знизу штанинами. З такими штанами з деніму виходять дуже легкі образи, що не сковують рухів і дозволяють бути в тренді

Також читайте: ВИБИРАЄМО ІДЕАЛЬНІ БОСОНІЖКИ НА ЛІТО 2020

Нове

Популярне