Нове

Модні білі сумки весна-літо 2020: 10 свіжих трендів

Сумка – це головна складова трендових аутфітів. Літні білі сумки допоможуть створити неповторний і елегантний look, який викличе фурор на всіх оточуючих. Які моделі літніх жіночних сумок варто вибирати в 2020 році сучасним модницям, ми розповімо в даній статті.

Білий колір – ця відмінна база, яка виграшно поєднується з багатьма стилістичними монохромними, а також строкатими аутфітами. Стилісти рекомендують жінкам будь-якого віку звернути свою увагу на літні сумки саме білого кольору, як в мінімалістичному стилі, так і прикрашені яскравою і масивною фурнітурою.

На піку популярності сумки самих різних геометричних форм, чим більше вона буде незвичайна, тим цікавіше і багатогранніше стане ваш повсякденний або святковий образ. Сумки з тисненням або принтом під рептилію – тренд літа 2020.


Міні-сумочки білого кольору на довгому золотому ланцюжку – безпрограшний варіант для літнього сезону.


Стильні сумки невеликих розмірів з жорстким корпусом привертають до себе увагу, їх чіткі і лаконічні форми виглядають ідеально.


Також ряди лідерів займуть білі лаконічні моделі сумок з мінімалістичним абстрактним малюнком – саме цей аксесуар «пожвавить» і додасть нотку яскравості літнім образам.


Літні білі сумки незвичайних форм – це маст хев для сучасних модниць, саме така модель сумки допоможе перетворити будь-який мінімалістичний образ.


Стьобані сумки невеликих форм білого кольору – черговий трендовий аксесуар 2020 року.


Ручки з білих перлів, візерунки і навіть повністю обшиті дрібними намистинами сумки – тренд літа 2020. Подібний нетривіальний аксесуар відмінно поєднується з романтичними, а також легкими курортними тематичними аутфітами.


Білі сумки знаменитих брендів в міні форматі – відмінний варіант для дам будь-якого віку.

Також читайте: 10 МОДНИХ ОБРАЗІВ В ПАСТЕЛЬНИХ ТОНАХ ЛІТА 2020

Нове

Популярне