Нове

Турецька актриса Серенай Акташ

Про популярну актрису кіно та серіалів по імені Серенай Акташ (Serenay Aktaş) знає кожен другий житель Туреччини. Вона відома завдяки своїм досягненням у сфері спорту. Також варто відзначити її чималий внесок в акторську діяльність. Дівчинка народилася в Анталії 1 жовтня 1993 року.

Серенай була цілеспрямованою і пробивною дитиною. Можливо, чималу роль зіграло те, що самого раннього дитинства вона поринула у світ спорту. Її пристрастю і віддушиною був футбол, де вона показала себе з найкращої сторони. Вона багато часу провела, тренуючись, а результати, які вона змогла показати, дійсно захоплювали. Адже вона змогла забити 24 м’ячі, зігравши в 19 матчах.

актриса та спортсменка Серенай Акташ

Крім спорту дівчину притягувала сфера телебачення. У 15 років вона була запрошена для зйомок в рекламі. Але найбільший успіх дівчині принесла її перша роль у фільмі “Зроблено в Туреччині”. Даний фільм приніс Серенай популярність і відкрив нові можливості для подальшого зростання. Приваблива зовнішність Акташ користується попитом і її активно залучають для зйомок музичних кліпів.

актриса Серенай Акташ в купальнику

Телеглядачам України Серенай Акташ відома по ролі Айше Хатун в серіалі “Величне століття”. В 2017 році акторку запросили на одну з головних ролей в серіалі “Кохання Мер’єм”.

Серенай Акташ в серіалі Величне століття

Фільмографія Серенай Акташ

Кохання Мер’єм (2017)

Ножиці (2016)

Фігурант (2015)

Діагноз: Майже не закохані (2015)

Помилковий світ (2012)

Величне століття (2011 – 2014)

Задній ряд (2007)

Нове

Популярне