Нове

Короткі штани: 30 ідей для тих, хто цінує комфорт і елегантність

Короткі штани дозволили додати в образ жіночності, адже відкривається невелика частина красивих ніжок. Моделі розрізняються по довжині і фасону, фактурі і кольору і дозволяють створювати образи, які будуть неймовірно стильними та привабливими. У матеріалі покажемо не тільки актуальні моделі брюк, а й самі безпрограшні аутфіти на будь-який захід.

штани 7/8

Довжина у таких брюк трохи вище щиколотки. Вони розрізняються широкими або вузькими моделями. Також штани бувають зі стрілкою або більш вільного фасону. Штани відмінно доповнюють офісний лук спільно з блейзером або жакетом.

Капрі

Довжина таких брюк до середини ікри. Модель дуже вигідно підкреслює силует фігури і чарівні ніжки. Їх легко поєднувати з футболками, модними топами і спортивними моделями курточок.


Штани чінос

Вільні, легкі і молодіжні штани стануть одним з найулюбленіших предметів гардероба. Велика розмаїтість колірних рішень дозволяє використовувати модель в будь-якому стилі. Довжина брюк може варіюватися трохи вище щиколотки до середини ікри. При цьому особливістю брюк є можливість самостійно коригувати довжину. Чінос – вигідна альтернатива джинсам і іншим моделям брюк.

Кюлоти – широкі стильні штани

Новинкою цього сезону стали модні кюлоти. Вони відрізняються досить короткою довжиною – трохи нижче колін і до середини ікри. Ширина брюк також може бути дуже великою або незначною. Штани можна використовувати в якості аутфіта для роботи або офіційних зустрічей. Незвичайна форма стала для жінок справжнім маст-хевом цього сезону.

Весняний образ з короткими штанами

Укорочена модель брюк неймовірно красиво гармонує зі стильним пальто і тренчем. А якщо доповнити стильний аутфіт батальйонами або короткими чобітками, то образ буде світитися жіночністю і привабливістю. Також укорочена модель виглядає витончено, якщо вибрати в якості верху укорочену курточку або супермодну косуху.

Біла сорочка + укорочені брюки

Практично з будь-яким фасоном коротких штанів ідеально виглядає проста біла сорочка. Вітаються як приталені моделі, так і стилю оверсайз. Залежно від сезону поверх сорочки можна накинути джінсовку, шкіряну куртку або комфортний блейзер.

Укорочені брюки + кроп-топ

Для молодіжного та кокетливого образу на літо можна вибрати стильний і дуже жіночний кроп-топ і модель брюк чінос. Поєднання вийде неймовірно стильним, лук обов’язково помітять всі чоловіки. В якості взуття можна вибрати плоску підошву або кокетливі шпильки. Наверх виберіть шикарний кардиган або діловий піджак.

Блузки + короткі штани

Як і звичайна довжина брюк укорочені моделі надзвичайно гармоніюють з легкими, ніжними і романтичними блузками. Для літа варто підібрати модель блузки без рукавів або з прозорими вставками, в холодну пору можна зверху накинути класичне пальто, стильний піджак або зручну косуху.

Піджак + укорочені брюки

Для ділового та стриманого стилю вибирайте модель укорочених штанів і піджак в тон темніше або такого ж кольору. Тандем цих класичних і простих речей дозволять створити розкішний і лаконічний образ для важливих заходів або офісу. Варто зазначити, що такі брюки найкраще комбінувати з не дуже довгим верхом, укорочені варіанти виглядають набагато вигідніше.


Для жінок, які цінують комфорт ідеальним одягом стали короткі штани. Їх фасони відрізняються один від одного довжиною, шириною і кольором. Комбінувати штани можна не тільки з класичним верхом, а й з молодіжними стильними речами.

Фото: instagram andicsinger, cristinasurdu, maryorton, fashionedchicstyling

Також читайте: 6 МОДЕЛЕЙ ВЗУТТЯ, ЯКЕ НЕ БУДЕ В МОДІ В 2020 РОЦІ

Нове

Популярне