Нове

Модні сукні весни 2020

Квітуча весна пробуджує і підсилює в кожній дівчині бажання виглядати привабливо, чарівно і неповторно. Реалізувати це бажання жінкам допоможуть стильні і романтичні предмети гардероба. В першу чергу варто звернути увагу на весняні сукні. Про тренди та популярні моделі цього виду одягу в поточному сезоні дізнайтеся з нашої статті!

Модні тенденції

Навесні 2020 року прекрасним дамам при виборі нової сукні рекомендується віддавати перевагу нарядам з:

  • численними розрізами і прорізами в різних частинах виробу;
  • відкритим плечам;
  • V-подібним вирізам;
  • глибоким декольте;
  • оборкам, воланам і рюшам;
  • пишним рукавам типу «ліхтарик».

Актуальні плаття з натурального шовку, атласу, шифону, прозорого і напівпрозорого матеріалу. На піку моди асиметричні, багатошарові і багатоярусні моделі. Що стосується типу крою, то в тренді як наряди прямого силуету, так і приталені сукні.

Кілька слів про принти. Для романтичного весняного образу якнайкраще підійдуть наряди з великим і яскравим квітковим малюнком. Для створення ділового та повсякденного лука ідеальні однотонні моделі глибоких, спокійних або ніжних відтінків (блакитного, пісочного, бузкового, оливкового, смарагдового, синього), а також з геометричним принтом. Відмінно впишуться в весняний образ сукні в горошок і з анімалістичним малюнком, особливо леопардовим.

Як декор вечірніх і коктейльних суконь дизайнери роблять акцент на пір’ї, паєтках, мереживі.

Стильні моделі і фасони весняних суконь 2020 року

Для весни ви можете вибрати як довгі шати, так і наряди вище коліна. Все залежить від особистих переваг, тому що модними є обидва види суконь.

Прихильницям спортивного стилю в одязі, які мають стрункі ніжки і осину талію, слід придивитися до суконь поло. Краще придбати модель з принтом polka dot або в смужку. Додатковими елементами лука стануть бейсболка і кросівки.

У колекціях відомих дизайнерів, присвячених до нинішнього сезону, присутні елегантні сукні-костюми. Ці моделі, витримані в незвичайній кольоровій гамі або прикрашені оригінальним принтом, стануть вдалим вибором жінок, які цінують в нарядах простоту, класичний стиль і елегантність.

Яскраві або різнокольорові сукні-халати і кімоно повинні мати в своєму весняному гардеробі пані, які обожнюють привертати до себе увагу. В основному це довгі шати прямого крою з легкої тканини.

Романтичним натурам припаде до душі максі-сукня плісе. Завдяки їй легко створити ніжний, повітряний образ і стриманий силует. Правда, потрібно підібрати вбрання відповідного відтінку: наприклад, пудровий, кремовий, блідо-рожевий.

У число популярних весняних жіночих нарядів 2020 також потрапили сукні на тонких бретелях і з пишною спідницею. Але неперевершеним хітом сезону модельєри називають вироби, в’язані гачком.

Техніка виконання такого наряду може бути будь-якою: ажурне, філейне в’язання, ірландське або брюгське мереживо.

Також читайте: 6 МОДЕЛЕЙ ВЗУТТЯ, ЯКЕ НЕ БУДЕ В МОДІ В 2020 РОЦІ

Нове

Популярне