Нове

Стильні жіночі тренчі 2020

Верхній одяг – це той елемент гардеробу, який гріє в негоду і одночасно характеризує смак людини. Стильним способом самовираження і унікальним компонентом для поєднання з гардеробом в наш час став тренч. Далі ми обговоримо їх особливості і нові фасони на 2020-2021 роки.

Модним трендом цього сезону став тренч Хевлок. Назва історично пов’язана з генералом Генрі Хевлок, який першим почав носити подібний екземпляр одягу. Модні будинки постаралися конкретно видозмінити даний фасон: були випущені вироби з бавовни, шкіри, вовни і т.д.

Не втратив актуальності класичний тренч. Він має, як правило, приємний бежевий колір, прямий силует до колін або трохи нижче, комір і пояс з пряжкою. Все більш поширеним став подібний вид одягу чорного і світло-лілового відтінків.

До лав трендів увірвався і екстравагантний тренч Кейп, відмінна риса якого – прорізи для рук. Фасон передбачає неабияке поєднання з іншими елементами лука і вимагає певної сміливості.

Кейп пальто загострює погляд оточуючих на руках, тому часто «співпрацює» з рукавичками. Сумка найкраще підходить у вигляді клатча або об’ємної моделі, в той час як від сумок з довгим тонким ремінцем доведеться відмовитися. З одягу добре поєднується з класичними спідницями і звуженими донизу брюками, шкіряними штанами.


Подовжений тренч з найтоншої матерії став тією самою родзинкою, що зайвий раз підкреслить витонченість і чарівність господині. Плаття різної довжини, спідниці, штани – даний фасон витягне будь-який образ, надавши більше вишуканості своїм виконанням.

Популярності набуває як фасон, так і сам принт: клітина або смужка розбавлять однотонність, з ними можна поєднувати повсякденний стиль кежуал або стріт-стайл. Кольори 2020-2021 вимагають більше сміливості в підборі луків.

Тепер діапазон колірної гами розширився від нейтральних бежевих і коричневих відтінків до яскравих і насичених (морквяний, лаймовий, хакі, жовтий, рожевий і т.д.).


Даний вид одягу не зіпсує образ в будь-якому випадку. Він відмінно доповнить речі базового гардероба і урізноманітнить наряд будь-якого напрямку, чи то авангардний, елегантний або офісний стиль.

Різновид жіночих тренчів настільки великий, що помилитися з вибором дуже складно.

Також читайте: ЯК ПОЄДНАТИ МОДУ І ВЛАСНИЙ СТИЛЬ

Нове

Популярне