Нове

Підбираємо весільний манікюр

Весілля – це дуже важливий захід в житті кожної дівчини. У цей день все повинно бути бездоганно, від святкового торта до посадки гостей. Манікюр тут грає важливу роль, як і правильно підібрані туфлі.

Французький манікюр

Це вважається класикою в світі дизайну. Він буде доречний завжди і скрізь, особливо на весіллі. Французький манікюр може бути класичним, а буває з додаванням візерунків і страз. Завдяки дизайну коротку форму, можна, зробити довшою, а широку вужчою.

Яскравий манікюр

Останнім часом великої популярності набирають яскраві кольори на весілля. Наречені вибирають класичні сукні, доповнюючи їх соковитим акцентом. Це може бути червоний пояс, і тоді цілком доречно підібрати колір лаку під аксесуар.

Актуальні кольори при виборі манікюру на весілля

У весільній кольоровій гамі переважають світлі і пастельні кольори: білий, рожевий, бежевий, блакитний. Однак, завдяки мінливим тенденціям, яскравий манікюр вже давно увійшли в моду.

Це може бути: синій, червоний, теж у своєму роді класика, колір марсала, фіолетовий. Не входять в цей список: чорний, коричневий і сірий.


Наклейки, візерунки, стрази

Популярним стало прикрашати свої нігті. Існує безліч варіантів прикрас. Використання мережива на нігтях додасть їм епатажність. Наклейки можуть служити для розваги і залучення уваги. Стрази додадуть елегантність дівчатам.

Домашній манікюр або у майстра

Переваги гель-лаку відомі вже давно: довго тримається, допомагає відростити свої довгі нігті. Виконуючи таку процедуру у професіонала можна не турбуватися за якість. Однак, потрібно заздалегідь підбирати собі хорошого майстра.


Якщо час обмежений, і ніколи сходити в салон, можна виконати манікюр і вдома. Головною особливістю є чисті і доглянуті нігті, красива форма і прибрана кутикула. Перевагою домашнього манікюру є те, що не потрібно витрачати грошові ресурси і час для походу до майстра. Зазвичай ця процедура займає мало часу. Використовуючи кольоровий лак, краще придивитися до світлих відтінків, з ними працювати набагато простіше і швидше.

При виборі манікюру на весілля, головне, щоб він подобався і нареченій, і оточуючим. Дружкам нареченої краще вибирати колір лаку під плаття або в гамі заходу, але не варто дотримуватися виключно класики, цей варіант краще залишити для нареченої.

Також читайте: НІЖНИЙ МАНІКЮР НА МИГДАЛЬНУ ФОРМУ НІГТІВ

Нове

Популярне