Нове

Модні спідниці 2020: тренди сезону

Спідниця – важлива частина гардероба стильної жінки в усі часи. Вона робить образ ніжним, романтичним і елегантним. Весняно-літній сезон передбачає прагнення до легкості, в поєднанні з незмінною практичністю і зручністю. У моду входять жіночні, легкі спідниці, що дозволяють експериментувати з різними луками.

Спідниця олівець

Цей класичний, діловий фасон знову набув популярності. У тренді – пряма, що не облягає форма спідниця, довжина трохи нижче коліна. Колірна гамма – однотонна, природних відтінків. Непоганим варіантом стане спідниця з принтами в клітку, або смужку.

Матеріали можуть бути самі різні: стандартний твід, розкішний шовк, ультрамодна шкіра або денім. А мерехтливий, м’який блиск зробить спідницю менш офіційною і дозволить створити ошатний, вишуканий образ. Посадка – висока, з тонким поясом. Додатковим декором служать ґудзики, заклепки, металеві вставки і блискавки. Допускається і невеликий розріз.

Плісе

Плісирована спідниця – прекрасний варіант для кокетливого, романтичного образу. Популярні ще з минулого сезону, навесні вони зазнали певних змін. Тепер замість рівних поділів в моду входять асиметричні, замість однотонних тканин – двоколірні, або градуйовані. Найкраще з фасоном поєднуються пастельні тони, приглушені металевим блиском.


Бажана довжина – максі, або міді. Матеріали використовуються як легкі, напівпрозорі, так і щільні – замша, полотно, шкіра. Варіант спідниці в складку, що розширюється до низу – гофре – теж серед головних трендів.

З запахом

Цей незвичайний фасон не втрачає популярності вже кілька сезонів. Він дозволяє необмежений політ фантазії, найоригінальніші варіанти забарвлень, тканин і форм. Цієї весни в тренді міні та міді з посадкою на стегнах і чистими, чіткими лініями, запах з розрізом.


Забарвлення вибираються однотонні, глибоких, насичених відтінків. Найвибагливішим модницям можна запропонувати такі принти, як коса смужка, велика клітинка, горох, або анімалістичні мотиви. Лаконічну модель варто доповнити воланами, рюшами, або бахромою.

Спідниця-трапеція

Спідниця А-силуету замінила в цьому сезоні фасон «сонце». Вона більш універсальна, підходить практично будь-якій фігурі, витягаючи її і роблячи силует стрункішим. Така форма ідеально підкреслює жіночний образ і стає відмінною базою для багатьох видів декору: оборок, застібок, аплікацій, комбінацій декількох шарів тканини.


Трапеція дозволяє експериментувати з візерунками. На ній добре виглядають яскраві принти: рослинний, абстрактний, геометричний і ін. Дуже вишукано виглядає спідниця А-силуету з мереживом, бахромою або тонкою вишивкою. Доповнюється трапеція високим, широким поясом.

Також читайте: МОДНІ БЛУЗКИ: 25 СТИЛЬНИХ НОВИНОК, ЯКІ ДОПОВНЯТЬ ВАШ ГАРДЕРОБ В 2020 РОЦІ

Нове

Популярне