Нове

Модні джинси 2020 року – модель з асиметричною застібкою

Новою родзинкою сучасних моделей джинсів в 2020 році стала асиметрична застібка. Стилісти постаралися на славу в новому сезоні і надали базовим моделям джинсів індивідуальність і виразний акцент, який допоможе кожній модниці виглядати сучасно і незвично. У даній статті ви дізнаєтеся, з чим варто поєднувати в 2020 році актуальні джинси з асиметричною застібкою.

Базові футболки, заправлені в актуальні джинси, зроблять необхідний акцент на асиметричній застібці. Базовий комплект одягу можна доповнити трендовими білими кросівками, лаконічними ботильйонами, а також жіночними туфлями човниками.

Щоб образ виглядав виразно і сучасно, стилісти радять поєднувати трендові джинси з асиметричною застібкою з кроп-топами базових або яскравих кольорів.

Однотонний жакет, джинси з асиметричною застібкою оверсайз розміру, гостроносі ботильйони і яскрава сумка універсальної форми – тандем з актуальних і сучасних речей перетворить і зробить сучасних модниць стильними в 2020 році.

Образ, який може собі дозволити дама будь-якого віку складається з білої базової футболки, актуальних джинсів з високою посадкою і асиметричною застібкою, а також актуальною сумкою нестандартної геометричної форми і гостроносих туфель на високих підборах.

Актуальні в новому сезоні оверсайз сорочки, заправлені в трендову модель джинсів, виглядають сучасно і стильно, доповнюючи собою нетривіальну річ з деніму, яка привертає до себе увагу своєю асиметричною застібкою.

Також читайте: КАРДИГАН 2020: ТРЕНДОВІ ВАРІАНТИ І СТИЛЬНІ ОБРАЗИ

 

Нове

Популярне