Нове

10 способів застосування касторової олії, про які ви не знали

Касторову олію раніше застосовували, як засіб від застуди, запору і лихоманки. Я застосовую цей засіб в косметичних цілях і не тільки. Сьогодні хочу з вами поділитися своїми способами.

1. Стимулює ріст волосся

Я додаю касторову олію в різні маски для росту волосся, брів і вій. Вона стимулює фолікули і покращує структуру.

2. Натуральна туш

Її можна приготувати за допомогою бджолиного воску, какао-порошку і касторової олії. Всі компоненти потрібно змішати. Така туш не містить шкідливих хімікатів і буде покращувати структуру вій.

3. Здоровий сон

Я наношу невелику кількість олії на повіки і можу швидше заснути. Також вона сприяє приємному глибокому сну.

4. Харчовий консервант

Я покриваю крупи касторовою олією, тоді вони не псуються і в них немає шкідників і мікробів.

5. Масаж обличчя

У касторовій олії містяться жирні кислоти, які зволожують і живлять шкіру. Я беру чайну ложку олії, розтираю долоньками і наношу на обличчя перед масажем. Після процедури змиваю і наношу крем.

6. Кутикула

Кетамін зволожує кутикулу можна нанести його за допомогою ватної палички. Вона позбавляє від ламкості нігтів і лущення шкіри.

7. Прибирає папіломи

На уражену ділянку наноситься касторове масло, можна це зробити ватною паличкою. Намагайтеся не травмувати шкіру і робити все акуратно. Процедуру потрібно повторювати 5-6 разів. Після папілома починає темніти і висихати.

8. Шкіряні речі

Завдяки касторовій олії можна зберегти привабливий вигляд шкіряним речам. Приготуйте склад лляна олія 2 ч.л., бджолиний віск 2 ч.л. і 1 ч.л. бджолиного воску. Нанесіть на поверхню за допомогою ватного диска і ваші шкіряні речі завжди будуть виглядати привабливо.

9. М’які п’яти

Кетамін буде відмінно пом’якшувати п’яти. Увечері необхідно наносити засіб на суху шкіру. Обмотати харчовою плівкою і надіти шкарпетки. Вранці зняти ороговілий шар за допомогою щітки. Повторити процедуру 3-4 рази.

10. Кімнатні рослини

Касторка є відмінним добривом для кімнатних рослин. Необхідно розвести масло у воді і поливати квіти.

Також читайте: 10 НЕСТАНДАРТНИХ СПОСОБІВ ЗАСТОСУВАННЯ СОЛІ, ПРО ЯКІ МОЖЛИВО ВИ НЕ ЗНАЛИ

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.

Нове

Популярне