Нове

Хвіст на коротке, середнє і довге волосся: 20 крутих ідей

Серед повсякденних зачісок, безумовно, переважають хвости і невеликі хвостики. Жінки збирають волосся таким чином для зручності. Якщо хвіст вміло оформити, він може перетворитися в прекрасну зачіску. Давайте розглянемо декілька варіантів для різної довжини волосся.

Хвіст на коротке волосся

Зібрати коротке волосся в хвіст досить проблематично. Найбільш популярною зачіскою для такої довжини є високий хвостик, що складається з пасом на маківці. У нього також можна прибирати довгий чубок.

Хвіст на коротке волосся Хвіст на коротке волосся

Якщо волосся трохи довше, можна зробити з пасом хвоста пучок. Така зачіска не менш популярна і серед зрілих жінок, і в молодіжних колах.

Хвіст на коротке волосся

Хвостики на коротке волосся

Молоді дівчата вважають за краще зав’язувати два невеликих хвостика вгорі з боків. Потім вони скручуються в маленькі гульки, закріплені шпильками або невидимками.

Хвостики на коротке волосся

Хвіст на середнє волосся

Середня довжина волосся сама по собі універсальна. Ви можете створювати практично будь-які зачіски. Але улюбленим варіантом всіх без винятку жінок є звичайний хвіст, зібраний на потилиці або на маківці.

Хвіст на середнє волосся

Оформити таку зачіску можна, обернувши гумку пасмом свого ж волосся. Для цього необхідно із загальної маси відокремити пасмо. Акуратно, але туго обгорнути його навколо гумки для волосся, кінець закріпити невидимкою.

Хвіст на середнє волосся Хвіст на середнє волосся
Чим нижче зав’язаний хвіст, тим простіше виглядає зачіска. Збираючись на роботу або важливу зустріч, ви можете, не сумніваючись, зробити високий хвіст і обернути його пасмом волосся. Така зачіска відмінно вписується і в романтичний образ, і в строгий дрес-код.

Хвіст на середнє волосся Хвіст на середнє волосся
Попри те, що в моді пряме, гладке волосся, багато жінок, особливо старшого віку, звикли трохи начісувати волосся біля гумки. Таким чином створюється пишний хвіст. На довгому волоссі такий трюк не працює.

Хвіст на довге волосся

Довге волосся має деяку перевагу перед середніми і короткими, якщо необхідно зробити складну зачіску. Однак, для хвоста ця довжина не є стільки необхідною. Проте, високий «кінський» хвіст з прямого, гладкого волосся виглядає чудово. Така зачіска лягає в основу багатьох стильних образів. Не рідко навіть на червоній доріжці можна побачити кінодіву з такою, здавалося б, простою зачіскою.

Хвіст на довге волосся Хвіст на довге волосся

Досить популярний також недбало зав’язаний на потилиці хвіст. Секрет полягає в пасмах які вибилися з зачіски. Виглядає просто шикарно. Не забудьте обернути хвіст пасмом волосся, щоб приховати гумку.

Хвіст на хвилясте волосся

Кучеряве волосся в хвості виглядає дещо простіше. Але, випрямивши його утюжком для волосся, ви отримаєте об’ємний хвіст з прямими локонами. Такий варіант, однак підходить лише для довгого і середнього волосся. Після випрямлення короткі пасма, швидше за все, будуть просто стирчати. Хоча з них вийдуть прекрасні невеликі гульки.

Хвіст на хвилясте волосся
Найчастіше дівчата з хвилястим волоссям збирають свої розкішні локони в хвіст для зручності, ніж для створення стильної зачіски.

Як бачите, звичайний хвіст, який ми звикли зав’язувати, коли займаємося домашніми справами, може виявитися основою святкового або ділового образу. Більшість весільних зачісок також робляться на основі зав’язаного хвоста. Саме з нього формуються прекрасні квіти і композиції зачіски.

Фото: instagram i.love.hairstyles, BisLTkYFvtW, lenabogucharskaya, ezmiabascom, chloenbrown

Також читайте: КРАСИВА КОРОТКА ЗАЧІСКА – АСИМЕТРИЧНИЙ ПІКС: 12 ПРИКЛАДІВ, ЯКІ ВИБИРАЮТЬ 80% ЖІНОК

Нове

Популярне