Нове

Кардиган 2020: трендові варіанти і стильні образи

Який він, модний кардиган 2020? Це не певний вид, а кілька цікавих варіантів, з яких легко можна знайти найбільш підходящий для себе варіант. Тут і модні принти, об’ємна в’язка, строгі однотонні кардигани-жакети і жилети.

Базовий кардиган

Базовий кардиган незмінно має нейтральне однотонне забарвлення, прямий крій, просту в’язку. Такий кардиган можна носити з будь-якими речами, адаптувати в будь-який стиль. До нього підходять будь-які аксесуари та будь-які кольорові поєднання.

Базовий кардиган

Короткий кардиган

Короткі кардигани – тренд року 2020. Довжина такого кардигана по талію або трохи коротше. Як правило, це кардиган з акцентними ґудзиками, в’язка проста або ажурна – все залежить від особистих переваг. Носити такий кардиган дуже зручно з речами із завищеною талією.

Короткий кардиган

Довгий кардиган

Довгі кардигани виглядають неймовірно розкішними, особливо, якщо вони виконані з якісного матеріалу, якщо кардиган прикрашає красивий принт і колірна гамма поєднується з іншими речами. Щоб довгий кардиган можна було носити практично з усім, вибирайте максимально нейтральні кольори і фасони.

Довгий кардиган

Кардиган-жакет

Любителькам суворого офісного стилю можна звернути увагу на кардиган-жакет, який може бути будь-якого кольору і довжини. Кардиган-жакет має всі ознаки жакета, але виконаний він з шерсті, трикотажу і його можна носити навесні і влітку, як стильне доповнення до образу.

Кардиган-жакет

Кардиган-пальто

Кардиган-пальто зовнішнім виглядом нагадує пальто, але він не має підкладки, виготовлений з вовни або іншого аналогічного матеріалу. Кардиган-пальто інколи виготовлені настільки майстерно, що їх можна порівняти з справжнім, дизайнерським пальто.

Кардиган-пальто

Принтований кардиган

У 2020 році популярні багато принтів, в тому числі анімалістичні, геометричні, фантазійні, рослинні, квіткові, класичні (клітка, смужка, горошок), абстракція і так далі. Будь-який принт може прикрашати стильний і модний кардиган 2020.

Принтований кардиган

Кольоровий кардиган

Кардигани, як і багато інших речей, забарвилися в мега яскраві відтінки. Це і сонячний жовтий, пристрасний червоний, спокійний зелений і т.д. Пастельні відтінки все так само популярні. Варто придивитися до кардиганів з кольоровими блоками – вони виглядають дуже цікаво.

Кольоровий кардиган

 

Кардиган без рукавів

У 2020 році в моду повернулися жилети. Кардиган без рукавів можна назвати в’язаним жилетом і не помилитися. Це стильне доповнення до будь-якого образу, яке додасть не тільки комфорту і тепла, але і плюс до стилю.

Кардиган без рукавів

Літній кардиган

Літні кардигани 2020 року вражають своєю різноманітністю. Це і неймовірно шикарні кардигани в богемному стилі, спокійні пастельні відтінки кардиганів прямого крою, краса ажурних кардиганів, блиск атласних варіацій.

Літній кардиган

Також читайте: 12 МОДНИХ ОБРАЗІВ В НЮДОВОМУ КОЛЬОРІ. ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне