Нове

Ніжний манікюр на мигдальну форму нігтів

Мигдальна форма нігтів вважається витонченою і елегантною особливо в 2020 році. Така форма добре підходить для худих пальчиків.

І є величезна перевага у нігтів такої форми, наприклад, можна вибрати дизайн манікюру з величезного асортименту. Але щоб ви не заплуталися, який манікюр підходить для мигдальної форми, а який ні, ми склали топ кращих дизайнів для її власниць.

1. Дизайн в теплих відтінках

На мигдальній формі добре виглядають теплі кольори. Використовуйте всю палітру коричневого, бежевого, кавового або кремові відтінки. Зробіть свій манікюр текстурами, використовуйте як глянець, так і матове покриття. Також хорошим доповненням стане невеликий декор.


2. Мармур

Мармур добре виглядає на всіх нігтях, але на мигдальних особливо добре. Тонкі лінії мармуру надають рукам вишуканість, а молочний підтон робить манікюр закінченим. Експериментуйте з рожевим, блакитним або сірим мармуром. Кожен з цих варіантів стане чудовим рішенням.

3. Перлинний манікюр

Перли добре підійдуть до будь-якого дизайну. Його свіжість, благородство і чистота доповнює цілісний дизайн. Під цей декор вибирайте спокійні, пастельні тони. Ваш витончений манікюр з перлами підійде до будь-якого заходу.

4. Скло

Звичайно, настояще скло ніхто не збирається клеїти вам на нігті, для цього є спеціальний інструмент. Маленькі, мерехтливі шматочки фольги створюють ефект побутового скла. Їх можна викласти на безбарвну базу, а можна пограти з квітами і розкласти фольгу на кольоровій основі. Дизайн в будь-якому випадку буде чарівним.

5. Стрази

Дизайн манікюру зі стразами може бути різним. Наприклад, ви можете усіяти всю поверхню нігтя камінням, вони можуть бути дрібними, а можуть бути досить великими. Ще ви можете просто зробити акцент камінням на квітці або в геометрії. Стрази відмінно підходять мигдальній формі і делікатно підкреслюють її.


6. Тканинний дизайн

Імітація тканини на нігтях дуже естетично виглядає. При тому, що ви можете взяти на дизайн не тільки шовкову тканину, але і грубу джинсу, мішковину або букле. Використовуйте будь-які кольори, а для різноманітності доповніть їх декором. Відмінне рішення для повсякденного життя.

Дизайнів існує величезна кількість, але ці найкраще підходять для мигдальної форми нігтів. Надихайтеся, експериментуйте і створюйте нові дизайни для своїх нігтиків!

Також читайте: НІЖНИЙ КВІТКОВИЙ МАНІКЮР. ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне