Нове

Як стильно носити джинси скінні в 2020 році: 10 актуальних образів на кожен день

Вузькі джинси в обтяжку користуються серед жінок найбільшою популярністю. Більшість дівчат, які люблять носити джинси, як правило, віддають перевагу саме цьому варіанту:

  • Вузькі джинси в обтяжку прекрасно підкреслюють фігуру жінки;
  • Їх дуже зручно носити;
  • Вони чудово поєднуються з будь-якими елементами одягу;

Існує неймовірна різноманітність цього типу штанів, завдяки чому їх можна надіти практично на будь-який захід.

Всіх цих, здавалося б, простих причин для багатьох жінок цілком достатньо для того, щоб віддати перевагу вузьким джинсам.

З цього можна зробити висновок про те, що під цей варіант можна надіти практично що завгодно.

Таким чином, їх можна носити разом з футболками і блузами, так само як з сорочками і під піджаки. Непогано вони будуть поєднуватися і з сорочками. Словом, такі джинси – справжнісінький універсальний варіант.


Чи можна носити джинси з джинсовою курткою?

Вся справа в тому, що в світі одягу існує величезна різноманітність як самих штанів, так і джинсових курток.


Цілком очевидним видається твердження про те, що носити джинси з такою курткою більш ніж природно. Однак кожен, хто так говорить, забуває про те, що курток і штанів може бути дуже і дуже багато.


В таких умовах, зрозуміло, далеко не кожна куртка буде поєднуватися зі штанами. Варто також сказати про те, що не з усіма джинсами такі куртки взагалі будуть поєднуватися. Наприклад, з джинсами в обтяжку їх краще не носити.


Куртка підкреслює спортивність стилю, яка, в свою чергу, далеко не завжди поєднується з тією елегантністю, яку надають образу штани в обтяжку.


Та й до підбору куртки потрібно підходити з розумом. При бажанні можна відразу придбати костюм. Цю ідею багато хто можуть назвати просто неоригінальною, тому доведеться повозитися з вибором куртки, адже вони теж бувають дуже різні. Тут варто обмежитися твердженням про те, що фасон штанів і куртки повинен збігатися.


Підбиваючи підсумки, варто сказати про те, що жінки можуть носити будь-які штани, які їм подобаються. Основна вимога тут не в якихось в застарілих культурних приписах, а в необхідності стилістичного поєднання, домігшись якого представниця прекрасної статі може відчувати себе комфортно і виглядати при цьому привабливо.

Також читайте: КЕДИ CONVERSE ТРЕНД ЛІТА 2020: З ЧИМ НОСИТИ І ЯК ПОЄДНУВАТИ

Нове

Популярне