Нове

Fashion-тренд літа 2020: шорти із високою талією, які продемонструють красу ваших ніг

Шорти із завищеною талією – особливо актуальна деталь жіночого гардероба в цьому році. Така модель шорт періодично повертається на світові подіуми. Мода, взагалі, дама примхлива і мінлива. Давайте розглянемо найпопулярніші варіанти моделей шорт з високою посадкою. Ця універсальна модель при правильно підібраному гардеробі доречна в будь-який час року.

Шорти з високою талією

Такий фасон шорт практично універсальний, він підходить всім. Дуже комфортна і зручна в носінні модель особливо улюблена довгоногими дівчатами. В якому ще одязі можна продемонструвати красу довгих струнких ніг, якщо не в шортах з високою талією. Ніжки візуально подовжуються на кілька сантиметрів, роблячи підтягнутою і витонченою фігуру дівчини.

Такі шорти гарні в повсякденному одязі, якщо зшиті з джинсової тканини або цупкої бавовняної тканини. Колірні пристрасті дівчат у виборі шорт дизайнери не обмежили. Головне, щоб топіки, футболки або блузки правильно з ними гармоніювали.


Шорти також можуть бути частиною вечірнього вбрання. В такому випадку тканина підбирається особливо ретельно, це можуть бути шорти з блискучої тканини або велюру.

Високі джинсові шорти

Високі джинсові шорти, це безпрограшний варіант для створення базового гардероба як на літо, так і теплу осінь. Вони гарні для створення повсякденного лука, для заміських і пляжних вечірок, відпочинку в парку, походу за покупками.

Популярність високих шорт пояснюється тим, що крім комфорту, вони відрізняються універсальним поєднанням практично з усіма блузками, топами, майками, футболками. Підійдуть як класичні, так і укорочені і подовжені моделі.

Високі чорні шорти

Чорні шорти з високою посадкою – це класична модель. Таку річ можна надіти в будь-який час дня і в будь-яку пору. Головне, правильно поєднувати її з іншими предметами гардеробу за фасоном і кольором.


Такі шорти працюють на візуальне подовження ніг їх власниці. Талія, підкреслена ремінцем здається тоншою і ніжнішою.

Чорні шорти, в залежності від того, куди ви їх одягаєте, можна поєднувати з босоніжками на тонкому каблуці або на невисокій платформі.

Високі жіночі шорти з легких тканин

Вільні шорти з легкої тканини з високою талією чудово підкреслюють талію, особливо гарні з широкими поясами з бантами. Створюється акцент на талію.

Широкі по всій довжині шорти – улюблений варіант для літнього гардероба. Вони не сковують рухів, створюють відчуття свободи і прохолоди. Шорти з легкої літньої тканини повинні добре поєднуватися з іншими предметами гардеробу

З чим поєднувати шорти з високою талією

Що може бути краще, ніж шорти з високою талією. Продемонструвати гарні стрункі ноги в шортах – найвірніший спосіб обзавестися шанувальниками серед сильної половини людства. Шорти не піднімаються вітром, як сукні, можна не побоюватися опинитися в незручній ситуації.

Класичні шорти з високою талією, по суті, – короткі штани. Залежно від обраного стилю і фасону їх надягають в офіс, поєднуючи з блузкою або з легким літнім піджаком.

Вечірні виходи в світ вимагають ошатного верху: декоровані блузки, зшиті з шифону та гіпюру, блискучі короткі топіки, шовкові сорочки.

Для морських і пляжних прогулянок підійдуть яскраві бавовняні або джинсові шорти у поєднанні з майками та футболками.


Ідіть в ногу з модою в будь-який час року. Приділяйте особливу увагу моделям шорт, які підкреслюють переваги вашої фігури.

Фото: instagram fashionedchicstyling, 12storeez, andicsinger, paudictado, liketoknow.it, camilacoelho, fashionedchicstyling

Також читайте: МОДНІ ТРЕНДИ МИНУЛИХ ДЕСЯТИЛІТЬ, ЯКІ ПОВЕРНУТЬСЯ В МОДУ ВЛІТКУ 2020 РОКУ

Нове

Популярне