Закуска з таких грибів підкорить будь-якого гурмана! Гриби можна подати як самостійне блюдо, зі свіжою зеленню
Складові
- 600 г Печериць
- 60 г Сиру пармезан
- 100 г Панірувальних сухарів
- Яйця 2 шт.
- Сушений мелений часник
- сіль
- Олія для фритюру
Як приготувати
Гриби миємо, ріжемо середніми часточками, солимо і чекаємо 1 годину. Потім промиваємо гриби від зайвої солі і обсушуємо паперовими рушниками.
Збиваємо два яйця з сіллю і меленим часником.
У панірувальні сухарі тремо на дрібній тертці пармезан.
Беремо часточки грибів, обмакуємо в яйці, потім в поніровочних сухарях. Розігріваємо фритюрницю і готуємо гриби 3-5 хвилин.
Смачного!
Також читайте: КАРТОПЛЯ, ПРИГОТОВАНА В СМЕТАННОМУ КЛЯРІ — СПРАВЖНІЙ ДЕЛІКАТЕС
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.