Нове

10 спосіб застосування перекису водню, про які ви не знали

Всім привіт, звичайно ж, багато хто з нас застосовували перекис водню за його прямим призначенням при обробці ран. Насправді це одна з безлічі його застосувань. Сьогодні я поділюся з вами 10 способами, які значно полегшують моє життя.

1. Відбілювання нігтів

Зараз ми все частіше з сім’єю їздимо на дачу, у нас почали посадкової роботи. Після таких робіт нігті необхідно відбілити і очистити і в цьому мені допомагає перекис водню. Я наношу засіб за допомогою ватного диска і залишаю на 15-20 хвилин. Можна зробити ванночку.

2. При зубному болі

Необхідно змішати перекис водню з кокосовою олією і полоскати рот. Після цієї процедури біль починає стихати і проходить.

3. Догляд за шкірою

Перекис водню допомагає впоратися з прищами і вуграми, очистити обличчя і прибрати жирний блиск. Досить просто протирати епідерміс ватним диском із застосуванням засобу.

4. Видалення плям

Перекис водню прекрасно справляється з органічними плямами. Наносимо на забруднення і залишаємо на пару хвилин, після змиваємо прохолодною водою.

5. Засіб для миття посуду

Якщо у вас закінчився миючий засіб, можна застосовувати перекис водню. Це засіб відмиє забруднення і буде знезаражувати ваш посуд.

6. Відбілювання тканини

Я застосовую перекис водню, щоб відбілити постільну білизну. Залишаю її на 30 хвилин, а після перу в звичайному режимі.

7. Знищує цвіль

Перекис добре справляється з чорною пліснявою, яка може утворюватися в ванній або туалеті. А також в приміщеннях з підвищеною вологістю. Необхідно нанести засіб на уражені ділянки, залишити на 10 хвилин і змити водою.

8. Миття скла

Перекис відмінно відмиває вікна і не залишає бруду і розводів. Скло після обробки блищить.

9. Дезінфекція кухонної дошки

Важливо регулярно обробляти кухонні дошки, особливо після м’яса і риби. В ідеалі необхідно мати окремі, але якщо у вас немає, просто після приготування обробіть дошку перекисю. Вона допоможе знищити бактерії, після змийте холодною водою.

10. Антисептик для рук

Можна обробляти руки перекисом. Вона на відміну від антисептиків, в яких є спирт не сушить шкіру і допомагає впоратися з бактеріями.

Ось такими були 10 способів застосування перекису водню

Також читайте: 10 СПОСОБІВ ЗАСТОСУВАННЯ ВАЗЕЛІНУ, ПРО ЯКІ МОЖЛИВО ВИ НЕ ЗНАЛИ

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.

Нове

Популярне