Нове

Кеди Converse тренд літа 2020: з чим носити і як поєднувати

Конверс – легендарне взуття і незамінний атрибут будь-якої модниці. Легкі кеди на гумовій підошві зі шнурівкою і впізнаваною емблемою міцно увійшли в гардероб дівчат. Якщо ви ще не знаєте з чим носити кеди Converse, то скористайтеся безпрограшними варіантами.

Кеди Converse з звуженими джинсами

Кеди і завужені джинси – найактуальніше поєднання. Цей практичний, легкий, стильний образ підходить для прогулянок, повсякденних справ, активного пересування по місту. Доповнити образ можна об’ємним светром, яскравою майкою з веселим принтом, сорочкою, застебнутою на всі ґудзики, маленькою сумочкою через плече.

Підверніть трохи джинси і оголіть щиколотки – це додасть вашому образу трохи прихованої сексуальності. Мішкуваті джинси з кедами створюють трохи хуліганський вигляд, а конверси з елегантним брючним костюмом – ефектна комбінація для тих, хто не боїться перебувати в епіцентрі уваги.

Кеди Converse з звуженими джинсами

Кеди Converse з короткими спідницями і шортами

Кеди і короткі спідниці або шорти – відмінний спосіб для молодих, струнких, веселих, активних. Під конверси можна надіти кольорові колготи, тонкі легінси, контрастні шкарпетки або ж зовсім оголити ніжки.

У кожному з цих варіантів є своя родзинка. Якщо ви одягаєте колготи, то шорти повинні бути з щільної тканини.

Якщо ж ви носите кеди влітку, то можна обійтися спідницею, майкою і стильними аксесуарами. Шорти можуть бути доречними і в офісі. Все залежить від матеріалу, довжини і крою.

Одягніть розкльошені шорти середньої довжини, класичні колготи, вільний блейзер, жакет і ви – ікона стилю.

Кеди Converse з короткими спідницями і шортами

Кеди Converse з сукнями

Конверси ідеально поєднуються з сукнями. Для літа і весни підійдуть легкі, тонкі, різнокольорові сарафани будь-якої довжини. Ви можете стати об’єктом захоплення, надівши смугасту довгу сукню та чорно-білі або червоні кеди з барвистим клатчем.

Сміливе, інтригуюче рішення – плаття тілесного кольору в білизняному стилі з тонкого гіпюру з джинсовою короткою курткою і однотонними або кольоровими кедами. В даному випадку конверси розбавляють образ, і нададуть йому сексуальності.

Якщо ще двадцять років тому кеди вважалися виключно спортивним взуттям і носили їх в основному хлопці, то сьогодні – це must-have будь якої стильної дівчини, яка стежить за тенденціями моди.

Вибирайте червоні, білі кеди, не бійтеся носити взуття з малюнком, не соромтеся грати зі стилями, комбінуйте різні наряди, і не забувайте про красиві сумочки, шарфи, капелюшки і прикраси.

Також читайте: МОДНІ СПІДНИЦІ, ЯКІ БУДУТЬ В МОДІ НАВЕСНІ ТА ВЛІТКУ 2020 РОКУ

Нове

Популярне