Нове

Модні тренди минулих десятиліть, які повернуться в моду влітку 2020 року

Мода циклічна, всі тенденції, які колись були актуальні згодом повертаються. Це відбувається вже протягом багатьох років і 2020 рік не виняток. Цього літа знову актуальні будуть тенденції минулого, які дизайнери модернізували під сучасну моду. Що це за тенденції? Про це читайте нижче.

Отже, модні тренди минулих десятиліть, які повернуться в моду влітку 2020 року.

“Потворні” кросівки

Ці кросівки були в тренді в минулому, але тепер вони повертаються з новою силою. Плюс в тому, що поєднувати їх можна практично з будь-якими джинсами, сукнями або спідницями. Ця тенденція зараз знову в повному розпалі, і деякі відомі бренди, такі як Gucci, FILA і Balenciaga роблять ставки саме на цю модель.

"Потворні" кросівки "Потворні" кросівки

Чокери

Такій тенденції слідують дуже багато знаменитостей. Чокери бувають різних стилів. Ті, які можна поєднувати з повсякденним ансамблем або трохи незвичайні, які ідеально підійдуть для костюмованої вечірки.

Від простих до прикрашених дорогоцінними каменями. Чокери знову в моді і готові повернути та додати родзинку повсякденним вбранням.

Чокери Чокери

Гумки для волосся

Прості гумки для волосся тепер повинні бути замінені більш ніжними, барвистими і модними штрихами з минулого.

Ці гумки для волосся вважаються набагато краще, ніж традиційні, тому що вони не стягують волосся і не залишають на волоссі заломи. Також в тренді будуть хустки, які нададуть вашому образу індивідуальності.

Гумки для волосся

Клітка

Мода 90-х останнім часом поступово повертається. Клітка – це тенденція, якій можуть слідувати як жінки, так і чоловіки.

Цей простий і водночас стильний принт буде актуальний в будь-якій інтерпретації, як на сукнях, так і на сорочках або пальто. Клітка підійде не тільки для повсякденних образів, але і строгих офісних ансамблів.

Клітка Клітка

Також читайте: ЛІТНІ АНТИТРЕНДИ: РЕЧІ, ЯКІ НЕ ВАРТО НОСИТИ ЦЬОГО ЛІТА

Нове

Популярне