Нове

Не викидайте їх. 7 незвичайних способів застосування чайних пакетів

Всім привіт, багато хто з нас люблять чай і п’ють його саме в пакетиках. Так зручніше, швидше і простіше. Ми теж всією сім’єю купуємо різні види. Я більше люблю чай, ніж каву. Сьогодні я хочу розповісти вам про те, як я застосовую використані чайні пакетики в побуті.

1. Патчі від набряків

Використані пакетики можна покласти в холодильник. Пізніше покласти їх під очі, вони відмінно знімуть набряклість і поліпшать кровотік. Особливо будуть добре працювати пакетики із зеленим чаєм.

2. Неприємний запах взуття

Чайні пакетики допомагають позбутися від неприємного запаху взуття. Необхідно заварити чай, а пакетики покласти щоб вони трохи охололи. Далі, кладете їх у взуття і чекаєте кілька годин. Можна залишити на ніч. Неприємний запах зникне.

3. Холодильник

Якщо у вас стоїть неприємний запах в холодильнику, то чайні пакети допоможуть від нього позбутися. Вони здатні поглинати запахи краще активованого вугілля і соди.

4. Опіки

Якось раз ми садили картоплю на дачі і у мене обгоріли плечі. Я застосовувала чайні пакетики. У них міститься дубильна кислота, яка допомагає шкірі швидше гоїтися.

5. Дзеркало

Чай чудово очищає дзеркала. Раніше я не любила займатися цією справою, але після того як спробувала заварити чайні пакетики і протерти дзеркало. Результат мене приємно здивував.

6. Руки

Якщо ви тільки що порізали рибу, цибулю або часник, а руки неприємно пахнуть. Тоді помийте їх чайними пакетиками. Неприємний запах пропаде.

7. Рослини

У чаї міститься танін, який сприяє зниженню pH в ґрунті. Це своєю чергою, перешкоджає росту грибків навколо коренів. Коли я сажу нові рослини, кладу чайні пакетики в ґрунт прямо біля коренів.

Ось такими були 7 способів застосування чайних пакетиків в побуті.

 

 

ДжерелоYana Green

Нове

Популярне