Нове

Знаменита блондинка привітала з річницею нового коханого

Кого цілує Періс Хілтон?

Особисте життя 39-річної блондинки в шоколаді, світської левиці, моделі і знаменитої спадкоємиці сім’ї Хілтон завжди відрізнялася швидкою зміною сюжету, як в любовному серіалі. Сама Періс часто зізнавалася, що дуже влюблива і кожен раз віддається новим відносинам з усією пристрастю. Два роки тому дівчина скасувала заручини з актором Крісом Зілка майже після двох років стосунків. А не так давно стало відомо про її нового обранця, бізнесмена Картера Реума. Засновник парфумерного бренду VEEV Spirits, автор книги про підприємництво, ровесник Періс і, здається, ідеальний варіант для серйозних стосунків.

Про роман стало відомо, коли пара прийшла на церемонію премії «Золотий глобус – 2020» в січні цього року. Але виявилося, що молоді люди зустрічаються вже досить давно. І, здається, на цей раз все серйозно. Принаймні, для Періс. Дівчина виклала романтичне фото поцілунку з Картером і підписала його: «З річницею, моя любов. Моє улюблене заняття – створювати з тобою спогади. Твої поцілунки чарівні. Я люблю бути твоєю і знати, що ти – мій ».

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Happy Anniversary my love. My favorite thing to do is make memories with you. Your kisses are magical.⚡️ I love being yours and knowing you’re mine. 😍😍

Допис, поширений Paris Hilton (@parishilton)

ДжерелоELLE

Нове

Популярне